INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ITALIA

Locatelli s-a accidentat şi nu va evolua cu Macedonia de Nord şi Ucraina

Manuel Locatelli
Manuel Locatelli

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 09:32 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 09:32

Manuel Locatelli s-a accidentat şi nu va mai face parte din lotul Italiei pentru meciurile de calificare la Euro 2024 cu Macedonia de Nord şi Ucraina, din 17 şi 20 noiembrie, a anunţat luni selecţionerul Luciano Spalletti, care l-a convocat în locul lui pe Manuel Lazzari.

"Locatelli s-a întors la clubul său", a declarat Spalletti într-o conferinţă de presă, fără a preciza natura accidentării care l-a obligat pe mijlocaşul de 26 de ani al lui Juventus să se retragă.

Această absenţă se adaugă celor ale căpitanului lui AC Milan, Davide Calabria, portarului de la Napoli, Alex Meret, şi a fundaşului Atalantei, Rafael Toloi, toţi nevoiţi să se retragă după meciurile din etapa a 12-a a primei ligi italiene, disputat în weekend.

Spalletti, care l-a convocat în cursul serii pe fundaşul lui Lazio Manuel Lazzari (3 selecţii), are la dispoziţie 26 de jucători, faţă de 29 pe care i-a convocat vineri.

Un român e omul momentului în prima ligă din Cipru » Două goluri de senzație marcate în week-end

Ungaria ar putea câștiga meciul cu Bulgaria la „masa verde” » Maghiarii s-ar putea califica la EURO în urma unei alegeri greșite a bulgarilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close