INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ROMÂNIA

MM Stoica crede că ne putem califica din grupă la Euro + Râde de un adversar: „E de-o seamă cu mine!”

Dennis Man a fost unul dintre cei mai buni tricolori în amicalul naționalei cu Columbia (2-3)
Dennis Man a fost unul dintre cei mai buni tricolori în amicalul naționalei cu Columbia (2-3)

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2024 14:04 / Actualizat miercuri, 27 martie 2024 15:12

Reprezentativa României face parte din grupa E la turneul final din Germania, alături de Ucraina, Belgia și Slovacia. Mihai Stoica (58 de ani) susține că tricolorii pot depăși faza grupelor

Programul României la EURO 2024:

  • 17 iunie, ora 16:00: ROMÂNIA – Ucraina (Allianz Arena, Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia – ROMÂNIA (Rhein Energie, Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – ROMÂNIA (Waldstadion, Frankfurt)

La turneul final din Germania (14 iunie - 14 iulie), pentru faza eliminatorie, primelor două clasate în fiecare dintre cele 6 grupe li se alătură și cele mai bune 4 locuri 3.

GSP a făcut lista pentru EURO: 19 jucători sunt siguri de convocare, 3 au șanse mici » Ce semne de întrebare are Iordănescu după ultimele meciuri
EURO 2024
GSP a făcut lista pentru EURO: 19 jucători sunt siguri de convocare, 3 au șanse mici » Ce semne de întrebare are Iordănescu după ultimele meciuri

Iar Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, crede că reprezentativa României poate încheia pe 3 în grupa E. Argumentul său? Avem o echipă mai bună decât Slovacia. MM susține că jucătorii lui Edi Iordănescu sunt capabili să scoată 4 puncte din meciurile cu Ucraina, Belgia și Slovacia.

Argumentele lui Mihai Stoica pentru locul 3 în grupă

„X cu Ucraina şi să baţi Slovacia (n.r. - pentru calificare). Pe trei, noi. Îţi spun eu ce ne recomandă (n.r. - să fim peste Slovacia). Am bătut Elveţia, am câştigat grupa. Slovacia s-a chinuit cu Luxemburg, Slovacia s-a bătut până în ultima clipă cu Luxemburg să meargă direct la EURO.

Vrei să-ţi citesc echipa Slovaciei? Nu e comparabilă cu a noastră, sunt jucători mai slabi. În afară de Lobotka, n-au niciun fotbalist. Kucka? Aşa joacă şi Kurtic în naţionala Sloveniei şi când a venit în România săracul... Nu ştia Craiova cum să scape de el. Moruţan joacă în Turcia, ăia nu joacă”, a analizat oficialul FCSB la Orange Sport. 

Mihai Stoica: „Pekarik al slovacilor e de-o vârstă cu mine”

Stoica, 58 de ani, a dat și un exemplu despre „subțirimea” lotului slovac: „Ştii cine joacă fundaş dreapta şi prinde meciuri în naţionala Slovaciei? Pekarik. Ştii câţi ani are Pekarik? E de-o vârstă cu mine”. Concluzia sa: ”Noi facem patru puncte. E imposibil ca meciul cu Slovacia, al treilea, să nu aibă miză, iar cu Ucraina nu pierdem".

Și Basarab Panduru e convins că ai noștri pot termina grupa pe a treia treaptă a clasamentului. „Normal am fi pe locul al treilea noi. Cu Slovacia ne batem. Cu două puncte nu ieşi din grupă", a spus fostul internațional. 

VIDEO. România - Columbia 2-3 » Edi Iordănescu, declarații despre șansele României la EURO după meciul de azi și aflarea ultimei adversare din grupă, Ucraina

Alte informații din fotbal:

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”

„Încăpățânat, își atrage antipatii!” » Marius Șumudică spune secretul lui Denis Drăguș: „Colegii nu puteau să închidă ochii la așa ceva...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează