INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  NORVEGIA

„Thriller” sub ochii lui Haaland! Norvegia a pierdut un meci dramatic în preliminarii, iar starul lui Manchester City e tot mai departe de EURO: răsturnare în două minute

Erling Haaland, deziluzionat la finalul meciului Norvegia - Scoția / Sursă foto: Imago Images
Erling Haaland, deziluzionat la finalul meciului Norvegia - Scoția / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2023 23:23 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 23:58

Norvegia putea intra cu șanse importante în calculele calificării la EURO 2024 dacă ar fi învins-o pe Scoția, dar nordicii au ratat printre degete victoria. Conduși cu 0-1, britanicii au dat lovitura în minutele 87, respectiv 89, în cel mai dramatic meci al zilei din preliminarii. 

Revenit pe gazon la fix o săptămână după finala Champions League, după o săptămână în care mai mult a petrecut alături de colegii de la Manchester City, Erling Haaland n-a vrut să-și lase naționala la greu într-un meci de o asemenea importanță.

Ultrașii maghiari, bannere provocatoare la meciul cu Muntenegru » Ce reprezintă mesajele. Unul se referă la România
MUNTENEGRU - UNGARIA
Ultrașii maghiari, bannere provocatoare la meciul cu Muntenegru » Ce reprezintă mesajele. Unul se referă la România

Norvegia - Scoția, „thriller” sub ochii lui Erling Haaland

Superstarul lui Guardiola a fost utilizat încă din primul minut contra Scoției, chiar el fiind cel care a deschis scorul din penalty, după o oră de joc. Ar fi putut fi finalul ideal de sezon pentru Haaland, scos din teren în minutul 84, la 1-0, pentru un standing-ovation din partea celor 25.000 de fani prezenți pe „Ullevaal Stadion” din Oslo. Doar că oaspeții, care erau liderii grupei, n-au fost de acord.

Pe două contraatacuri-fulger, Scoția a dat lovitura și a plecat cu toate punctele din Norvegia. Dykes a egalat, în minutul 87, pentru ca golul victoriei să fie adus două minute mai târziu de Kenny McLean, mijlocașul lui Norwich, care a înscris printr-o finalizare de mare precizie și finețe din interiorul careului.

În loc să acumuleze patru puncte și să depășească măcar temporar Spania în clasament, norvegienii rămân cu un punct, iar visul lui Haaland de a juca la un turneu final pare aproape imposibil în acest moment. În schimb, scoțienii au maximum de puncte după trei etape și visează deja la turneul final din 2024. Primele două clasate se califică direct la Campionatul European de anul viitor, competiție găzduită de Germania.

Citește și alte știri din preliminariile EURO 2024: 

EXCLUSIV E OUT pentru meciul cu Elveția! Veste proastă primită de Edi Iordănescu

FOTO Ultrașii maghiari, bannere provocatoare la meciul cu Muntenegru » Ce reprezintă mesajele. Unul se referă la România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Str82HeIL
Str82HeIL  •  18 Iunie 2023, 09:09

Bai ce oameni pe aici ... Se leaga copilul asta la fiecare articol de zici ca le-a furat din casa.

BindenDanDat
BindenDanDat  •  18 Iunie 2023, 03:00

Ah, meci greu, cu Scoția, așa se explică totul.

VardyParty
VardyParty  •  18 Iunie 2023, 00:26

Pai cum? NUL umflase presa pana la Cer No. 9 si inapoi? NUL.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează