INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  SPANIA - SCOȚIA 2-0

Scoțienii sunt furioși după înfrângerea cu Spania: „Trebuie să fiu atent la ce spun. Acel gol ne-ar fi calificat”

Articol de - Publicat vineri, 13 octombrie 2023 09:09 / Actualizat vineri, 13 octombrie 2023 09:38

Scott McTominay a deschis scorul pentru scoțieni la Sevilla, însă ”centralul” olandez Serdar Gozubuyuk l-a anulat după consultarea VAR. Iar mijlocașul John McGinn îl pune la zid: „În situațiile de 50:50 decizia arbitrului a fost mereu împotriva noastră”.

Un punct la Sevilla i-ar fi fost de ajuns Scoției ca să se califice la Euro 2024. Însă n-a fost să fie. Britanicii au deschis scorul, Scott McTominay, din lovitură liberă (60), însă golul le-a fost anulat de "centralul" olandez Serdar Gozubuyuk după consultarea VAR-ului. 

Inițial s-a crezut că a sancționat un fault al lui Jack Hendry asupra portarului Unai Simon, pentru ca apoi, UEFA să precizeze că Hendry era în ofsaid și a influențat faza.

John McGinn: „În aceste circumstanțe este aproape imposibil să câștigi aici”

McTominay a dat de pământ cu o sticlă de apă, văzând că i se anulează reușita. Iar la final, după ce Morata (74) și Sancet (86) au parafat victoria ibericilor, oaspeții l-au arătat cu degetul pe arbitrul Gozubuyuk.

Mijlocașul John McGinn a comentat: „În momentele importante totul a fost contra noastră. Trebuie să fiu foarte atent la ce spun. Este foarte greu să câștigi aici, dar în aceste circumstanțe este aproape imposibil. În situațiile de 50:50 decizia arbitrului a fost mereu împotriva noastră”.

John McGinn: „Arbitrul spune mai întâi că a fost un fault și apoi schimbă”

Iar în ceea ce privește golul anulat lui McTominay, McGinn apreciază că „«centralul » și-a schimbat decizia în timpul meciului, asta-i cel mai frustrant. Arată că n-a fost clar și evident.

Mai întâi spune că a fost un fault și apoi schimbă când își dă seama că n-a fost un fault și o transformă în ofsaid. Este un moment important. Acest gol ne-ar fi calificat, cred eu, pentru că spanioli ar fi avut apoi nevoie de două goluri. Este o lovitură de ciocan!”. 

VIDEO Rusia, victorie în „cel mai important meci de la excluderea din competițiile internaționale” » O națională de la Mondial, învinsă la Moscova + FIFA recunoaște meciul!

UPDATE ȘOC la naționala Italiei: procurorii i-au SĂLTAT pe Nicolo Zaniolo și Sandro Tonali din mijlocul antrenamentului!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează