INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  UCRAINA - ITALIA 0-0

VIDEO Rebrov, după 0-0 în meciul decisiv cu Italia: „Trebuia să primim penalty” + „Jucătorilor le este dificil. Sunt mereu cu ochii pe telefoane”

Serhii Rebrov (49 de ani), selecționerul Ucrainei // foto: Guliver/gettyimages
Serhii Rebrov (49 de ani), selecționerul Ucrainei // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 21 noiembrie 2023 11:25 / Actualizat marti, 21 noiembrie 2023 11:57

Serhii Rebrov (49 de ani), selecționerul Ucrainei, a comentat egalul cu Italia, 0-0, în urma căruia ucrainenii au ratat calificarea directă la EURO. Meciul a fost marcat de o decizie de arbitraj pe care gazdele au contestat-o puternic.

Ucraina avea nevoie de o victorie cu Italia pentru a depăși Squadra Azzurra în clasament și a obține calificarea directă la EURO 2024. Nu a fost să fie, meciul de la Leverkusen s-a încheiat la egalitate, 0-0.

După meci, selecționerul Serhii Rebrov a comentat îndeosebi faza controversată din prelungiri, minutul 90+3, când ucrainenii au cerut penalty după ce Mudryk a fost doborât în careul advers. Brigada de arbitri din Spania nu a sancționat intrarea lui Cristante, Italia a ținut de scor și a obținut biletele pentru turneul final din Germania.

Se rupe Arena » Meciul cu Elveția intră în topul celor mai mari asistențe din istoria naționalei
România - Elveția
Se rupe Arena » Meciul cu Elveția intră în topul celor mai mari asistențe din istoria naționalei

VIDEO. Selecționerul Ucrainei, după 0-0 cu Italia: „În opinia mea, trebuia să primim penalty”

„Cred că a fost penalty, dar este treaba VAR să ia astfel de decizii, nu noi decidem. Arbitrului de pe teren i-a fost transmis că nu are ce verifica.

Cred că în camera VAR au verificat faza și au decis să nu acorde penalty. În opinia mea a fost, dar eu nu am făcut parte din acest proces, aici este vorba doar despre sentimentele mele”, a comentat Rebrov pe seama deciziei arbitrilor.

Serhii Rebrov: „Nu este ușor să lucrezi într-o astfel de atmosferă”

În ciuda ratării obiectivului, selecționerul Ucrainei, instalat în funcție în luna iunie, a ținut să-și felicite elevii:

„Nu mulți oameni din Ucraina au crezut în noi, în grupul nostru, dar ne-am luptat până la ultimul joc. Îi felicit pe jucători, lucrăm împreună de nici măcar o jumătate de an și au demonstrat că doresc să înțeleagă stilul nostru de joc, au demonstrat că au vrut să arate caracterul Ucrainei.

Toți știți că războiul din Ucraina continuă și jucătorilor le este dificil. Sunt mereu cu ochii pe telefoane, cu ochii pe știri, așa cum sunt și eu.

Nu este ușor să lucrezi într-o astfel de atmosferă, dar înțelegem cu toții că reprezentăm o țară foarte puternică și cred că astăzi, pe teren, toți jucătorii au demonstrat că avem caracter și că luptăm pentru țara noastră”.

Ucraina mai are o șansă de a se califica la EURO 2024. O poate face prin intermediul play-off-ului, acolo unde a nimerit pe ruta B. Primul duel va fi contra Israelului, apoi urmează finala contra Bosniei sau Finlandei.

Mai multe știri de actualitate:

A calificat naționala la EURO și imediat după meci și-a anunțat DEMISIA: „Suntem fericiți acum, dar...”

Cea mai slabă națională din lume a intrat în istorie » Sărbătoare la ultimul meci din preliminariile EURO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  21 Noiembrie 2023, 12:48

numa sa primiti stiti: de la bani, si armament la greu, pana la fotbal.. ati promit cadiu Eurovision-ul, acum si la fotbal vreti numa ajutor... simulare ordinara la Mudryk ..chiar nu vi rusine ca tot cereti , cereti si numai cereti..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează