INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  PRELIMINARII

Arbitrii români fac legea în grupa A » Brigăzile lui Ovidiu Hațegan și Horațiu Feșnic închid campania lui Haaland, McTominay și Morata

Ovidiu Hațegan (în stânga), respectiv Horațiu Feșnic
Ovidiu Hațegan (în stânga), respectiv Horațiu Feșnic

Articol de , - Publicat vineri, 17 noiembrie 2023 08:42 / Actualizat vineri, 17 noiembrie 2023 09:11

Două brigăzi de arbitri din România, conduse de Ovidiu Hațegan (43 de ani) și Horațiu Feșnic (34), au fost delegate la două meciuri de duminică din preliminariile EURO 2024, Spania - Georgia, respectiv Scoția - Norvegia.

Cu o etapă înainte de finalul calificărilor, în grupa A rămâne o singură întrebare. Spania și Scoția sunt deja calificate la Europeanul din 2024, rămâne de văzut cine va ocupa prima poziție și cine se va mulțumi cu locul 2.

Două echipe au obținut, joi, biletele pentru EURO 2024! O singură necunoscută rămasă în grupa Ungariei + goluri multe marcate de Luxemburg și Azerbaidjan
Preliminarii EURO 2024
Două echipe au obținut, joi, biletele pentru EURO 2024! O singură necunoscută rămasă în grupa Ungariei + goluri multe marcate de Luxemburg și Azerbaidjan

Brigăzile lui Ovidiu Hațegan și Horațiu Feșnic închid campania lui Haaland, McTominay și Morata

La meciurile care vor limpezi situația, Spania - Georgia și Scoția - Norvegia, ambele programate duminică, 19 noiembrie, la ora 21:45, UEFA a delegat două brigăzi de arbitri români.

Duelul dintre Scoția și Norvegia va fi condus de Horațiu Feșnic la centru, alături de asistenții Valentin Avram și Alexandru Cerei, plus Marian Barbu ca arbitru de rezervă.

La Spania - Georgia a fost aleasă brigada lui Ovidiu Hațegan, cu Mircea Grigoriu și Sebastian Gheorghe arbitri asistenți, iar Radu Petrescu rezervă.

Cu o etapă rămasă din calificări, Spania ocupă prima poziție în grupă, cu 18 puncte. Scoția este a doua, 16 puncte. Norvegia (10 puncte), Georgia (8) și Cipru (zero) sunt ieșite din calcule.

VIDEO » Delegația României a ajuns în Ungaria pentru meciul decisiv împotriva Israelului

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Rezultat șocant în preliminariile EURO 2024 » Fotbalistul aflat sub comanda lui Mutu a marcat de la jumătatea terenului pentru surpriza serii

De ce îi provoacă Harry Kane frustrare unei legende a fotbalului englez: „Îmi vine să vomit!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Cristi2585
Cristi2585  •  17 Noiembrie 2023, 09:42

Fesnic este arbitru Fifa?!?!?! Incredibil asa ceva.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează