INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  TURCIA

Japonezii au mai făcut o victimă » După Flick, au provocat demiterea altui selecționer neamț

Stefan Kuntz // Foto: Imago
Stefan Kuntz // Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 17 septembrie 2023 19:09 / Actualizat duminica, 17 septembrie 2023 19:25

Potrivit presei din Turcia, Federația de la Istanbul l-a demis astăzi pe selecționerul Stefan Kuntz. Reprezentativa Semilunei pierduse marți amicalul disputat cu Japonia, scor 2-4.

Reprezentativa Japoniei a ajuns o adevărată sperietoare pentru nemți! Săptămâna aceasta a provocat demiterea unui al doilea selecționer german, după Hansi Flick.

Hansi Flick a fost dat afară de Germania. Cine e favorit să devină noul selecționer
GERMANIA
Hansi Flick a fost dat afară de Germania. Cine e favorit să devină noul selecționer

Eșecul cu Japonia i-a fost fatal lui Stefan Kuntz

În urma eșecului suferit de naționala Turciei în fața niponilor, 2-4 într-un amical disputat marți, Federația de la Istanbul a decis astăzi să se despartă de Stefan Kuntz. 

Tehnicianul în vârstă de 60 de ani era de mai multă vreme sub tirul criticilor, astfel că rezultatele din ultimele două meciuri, 1-1 cu Armenia, în preliminariile CE 2024, și 2-4 în testul cu Japonia, i-au fost fatale.

Stefan Kuntz i-a arătat cu degetul pe jucători

La finele ultimei partide, Kuntz a dat vina pe jucători: „În loc să-ți astupi urechile, mai bine deschizi ochii. Fotbaliștii trebuie să atingă un anumit nivel, să dea sută la sută. Dacă nu dau sută la sută, îmi pare rău. Răspunsurile se dau pe teren, nu în interviuri”. Degeaba. În cele din urmă, el a fost cel care a plătit.

Îi lasă pe turci cu șanse de calificare la Euro 2024

Numit în septembrie 2021, Kuntz lasă naționala Semilunei pe locul 2, de calificare, în grupa D a preliminariilor CE 2024 și ar putea intra acum pe lista candidaților pentru succesiunea lui Hans-Dieter Flick la reprezentativa Germaniei. Alt selecționer "dat afară" de japonezi, în urma unui amical disputat pe 9 septembrie și pierdut de Mannschaft cu 1-4!

20de partide a stat Stefan Kuntz pe banca naționalei Turciei, timp în care a bifat 12 victorii, 3 remize și 5 eșecuri

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Henrikh Mkhitaryan, eroul lui Inter, genial la 34 de ani: „Suntem precum cărămizile unui zid”

Alte tensuni la Bayern! A răbufnit după ce a fost scos de pe teren în derby-ul Bayer Leverkusen: „Nu știu, întrebați antrenorul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează