INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  EURO 2024

O nouă șansă pentru fanii români » Cum pot să obțină bilete la EURO 2024

Articol de , - Publicat miercuri, 06 martie 2024 20:24 / Actualizat miercuri, 06 martie 2024 20:39

Fanii români care nu au prins bilete la EURO 2024 mai au o șansă în următoarea perioadă.

  • Tricolorii” au fost repartizați în Grupa E, alături de Belgia, Slovacia, plus câștigătoarea play-off-ului B (semifinalele sunt Bosnia și Herțegovina – Ucraina / Israel – Islanda)

România s-a calificat după 8 ani la un Campionat European, iar interesul suporterilor a fost unul uriaș. Până acum s-au pus spre vânzare două tranșe, adică 2,3 milioane de bilete. S-au dat rapid, prin tombolă, iar mulți dintre ei s-au plâns că nu au prins tichete. Acum au o nouă șansă.

O nouă șansă pentru fanii români să prindă bilete la EURO 2024

Suporterii care vor să-și cumpere bilete la turneul final din Germania prin platforma de revânzare, pusă la dispoziție de UEFA (AICI).

Astfel, între 13 martie (ora 12:00, ora României) și 14 martie (ora 12:00, ora României) suporterii pot accesa platforma pentru a cumpăra bilete la care renunță fanii care le-au câștigat la tombola din primele două etape.

Surse federale semnalează posibila eroare făcută de fanii români: „Au stârnit suspiciuni”

La începutul lunii decembrie 2023, UEFA scotea la vânzare a doua tranșă de bilete pentru faza grupelor de la Euro 2024, 1.000.000 de tichete destinate fanilor celor 21 de naționale deja calificate la turneul final. Prima „felie", de 1,2 milioane bilete, fusese oferită publicului încă din octombrie.

Cei interesați trebuiau să-și facă cont pe aplicația UEFA MOBILE Tickets, unde fiecare persoană putea solicita numai câte maximum 4 bilete la un meci. Dezamăgirea a atins cote maxime în rândul celor care nici la această a doua tranșă nu s-au numărat printre câștigători.

Surse federale susțin că mulți au încercat, pentru a fi siguri că vor prinde tichete, să se înregistreze cu mai multe adrese de mail, dar de pe aceeași adresă IP, „ceea ce ar fi putut aprinde un beculeț la UEFA. Și poate acele adrese au stârnit suspiciuni”.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Trofeul EURO a ajuns la București » Nicușor Bancu, prezent la eveniment, dezvăluie ce obiectiv are pentru Euro 2024

Citește și:

Semnal de alarmă pentru Edward Iordănescu! Un fost mare „tricolor” îl avertizează: „E cu totul altceva!”
ANALIZĂ
Semnal de alarmă pentru Edward Iordănescu! Un fost mare „tricolor” îl avertizează: „E cu totul altceva!”
„Edi e foarte supărat și afectat” » Planul lui Iordănescu pentru a ajuta un internațional cu probleme: merge să deblocheze situația!
România
„Edi e foarte supărat și afectat” » Planul lui Iordănescu pentru a ajuta un internațional cu probleme: merge să deblocheze situația!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Vasi24
Vasi24  •  07 Martie 2024, 06:18

????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează