INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  UCRAINA - ISLANDA 2-1

VIDEO Căpitanul Ucrainei a salvat un fan reținut de un polițist polonez!

Oleksandr Zinchenko, căpitanul Ucrainei / Foto: Imago
Oleksandr Zinchenko, căpitanul Ucrainei / Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2024 12:34 / Actualizat miercuri, 27 martie 2024 18:30

Reprezentativa Ucrainei a câștigat, scor 2-1, play-off-ul cu Islanda și va fi prima adversară a României la Euro 2024, pe 17 iunie, la Munchen.

La puține secunde de la fluierul final al „decisivului” cu Islanda (2-1), pentru calificarea la Euro 2024, suporterii ucraineni au coborât pe gazon să-i felicite și să facă selfie-uri cu jucătorii lui Sergiy Rebrov.

La bal, prin spital
editorial
La bal, prin spital

Unul dintre ei l-a abordat pe căpitanul Oleksandr Zinchenko, dar după ce și-a făcut o poză cu acesta, s-a trezit luat pe sus de polițiștii polonezi care au asigurat securitatea pe „Tarczynski Arena” din Wroclaw.

VIDEO. Oleksandr Zinchenko a negociat pentru un suporter reținut

Surprins de zelul forțelor de ordine, Zinchenko a sărit imediat în ajutorul fanului și efectiv a negociat cu polițistul care-l trăgea pe respectivul spre marginea terenului.

Ucraina va fi prima adversară a României la turneul final din Germania, într-un meci programat pe 17 iunie, la Munchen, pe Allianz Arena. Fostul internațional Gică Craioveanu a analizat-o și consideră că echipa lui Rebrov este peste România, ca individualități, dar nu și ca echipă.

Căpitanul Ucrainei a salvat un fan reținut de un polițist polonez!
Membrii forțelor de ordine nu i-au menajat deloc pe suporterii ucraineni

Gică Craioveanu: „Este altă bestie, sincer. Peste noi ca individualități”

„Ucraina este o echipă foarte tehnică, cu jucători foarte, foarte buni, cu viteză pe benzi, cu un vârf foarte bun, Dovbyk, pe care-l urmăresc. E altă bestie, sincer.

Stau mai puțin bine în apărare, au ceva probleme acolo, dar cred că va fi echilibrat. Nu ne sunt superiori, cred eu. Poate ca individualități, da, dar ca echipă nu cred.

Eu sunt mereu pozitiv, optimist. Cred că băieții vor da totul la Campionatul European. Nu poate să-ți fie frică! OK, respect, dar de ce frică?”, a comentat Craioveanu la „DigiSport Special”.

Naționala pregătită de Sergiy Rebrov e cotată la 354 de milioane de euro, de patru ori peste cea a lui Iordănescu (95,8 milioane) și are în componența lotului trei vedete din Premier League: Mudryk, Oleksandr Zinchenko, de la Arsenal, dar și fundașul stânga Vitaliy Mykolenko, de la Everton.

Pericol maximchuk » Ucraina, a treia adversară a României de la EURO: fotbal în vremea războiului + informații-cheie despre naționala lui Rebrov

Alte informații de actualitate:

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”

Reacția lui Adrian Mutu după Columbia - România: „Bine că n-am ieșit șifonați” + Nu i-a menajat pe Ianis Hagi, pe Drăgușin și pe Alibec

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează