INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SEVILLA - CFR CLUJ

A fost CFR dezavantajată?! Crăciunescu și Balaj se contrazic: „Traore nu putea muta mâna” vs „E henț fără niciun dubiu”

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 februarie 2020 00:15

CFR Cluj a terminat la egalitate cu Sevilla, 0-0, și a fost eliminată din 16-imile Europa League. În tur, scorul a fost 1-1. 

Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru român, a comentat golul marcat de Adrian Păun și anulat după consultarea VAR pentru un henț făcut înainte de Lacina Traore. Fostul șef al CCA spune că atacantul clujenilor nu a jucat mâna cu mingea intenționat și că arbitrajul video nu trebuia să intervină. 

„Regulamentul spune că dacă s-a comis o infracțiune, trebuia dată o lovitură liberă. Așa cum văd eu faza, nu știu unde putea să-și mute mâna Traore pentru ca arbitrii să considere că e într-o poziție normală. Fotbalul nu se se joacă cu mâinile la spate! Era în alergare. Nu are cum să ducă mâna la spate”, a declarat Ion Crăciunescu la TV Digi Sport. 

Europa League: rezultate, marcatori, echipele calificate în optimi

Ion Crăciunescu: „VAR nu trebuia să intervină” 

„Cei de la VAR trebuie să intervină când e o fază clară și când nu e niciun dubiu! Dumneavoastră spuneți că mingea lovește mâna. Pentru mine asta e clar. Mingea lovește mâna, nu mâna lovește mingea! Traore mișcă mingea în mod firesc. 

Regulamentul spune că VAR intervine doar dacă e o situație clar. E asta o clară? E discutabilă. Eu cred că într-o mișcarea normală. Alții spun că duce mâna spre minge. Deci nu e o situație clară. VAR nu trebuia să intervină! Eu, dacă eram arbitru, nu dădeam așa ceva”, a adăugat fostul arbitru.

Cristi Balaj pentru GSP.RO: „Centralul a procedat corect, nu e vorba de interpretare!”

Cristi Balaj consideră că CFR Cluj nu a fost dezavantajată. Conform fostului arbitru, centralul a procedat corect când a anulat golul lui Păun. 

E henț clar în afara oricărui dubiu. Regulamentul e clar: dacă mingea atinge mâna unui jucător, după care echipa acelui fotbalist marchează gol, reușita se anulează! Tocmai de aceea, centralul nu a fost să vadă faza, pentru că nu e vorba de a interpreta dacă și-a creat un avantaj, dacă a fost intenție etc. Cei din cabină trebuiau doar să judece dacă a fost sau nu atinsă mingea cu mâna. Decizia centralului este perfect regulamentară”, a explicat Cristi Balaj pentru GSP.RO

Citește și: 

CE PĂCAT! CFR, eliminată din Europa League, după un meci SENZAȚIONAL! Elevii lui Dan Petrescu scoși din Europa de VAR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (82)
764468963651742
Ilie Golombioschi  •  04 Martie 2020, 12:08
Postat de pe 02 Martie 2020, 00:13

bai giumbix,aici nu e vorba de fcsb-ist(poate in mintea ta) ! aici e vorba daca STII,sau NU STII FOTBAL ,ATAT !

In situatia ca regulamentul vorbeste despre hent voluntar sau involuntar la un alt jucator, care face, favorizeaza marcarea unui gol si nu daca e o faza de joc normala, apare probleme daca Traore prin pasa sa chiar si prin asist a favorizat marcarea golului. Raspunde tu daca esti fcsbist si sti fotbal, esti cumva si roman?

andrei.f
andrei.f  •  03 Martie 2020, 05:32

Craciunescule, las-o jos ca macane. Asta a apucat sa spuna ca cfr a fost dezavantajata si acum o tine matu-gaiu in ciuda tuturor evidentelor, arbitrii englezi de la var stiu meserie !

103798407052226
 •  03 Martie 2020, 00:09

cfr este cea mai dezavantajata echipa din lume atunci cand pierde ! statistica o spune ! la fiecare meci pierdut dan are dreptate sa se tavaleasca ca siminika !

Vezi toate comentariile (82)
Comentează