INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AC MILAN - CS U CRAIOVA, JOI, 21:45, PROTV, GSP.RO

AC Milan - CS U Craiova // Se umple San Siro: anunțul făcut de italieni în privința biletelor

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iulie 2017 19:56

AC Milan a anunțat pe site-ul oficial că aproximativ 50.000 de fani vor fi în tribune la meciul retur cu CS U Craiova de pe San Siro, din turul al treilea al preliminariilor Europa League. 

Chiar dacă jucătorii lui Vincenzo Montella au reușit la Severin doar un succes la limită, scor 1-0, fanii rossonerilor nu au fost descurajați de evoluția favoriților și au luat cu asalt casele de bilete înaintea manșei secunde, primul meci oficial pe propriul stadion în acest sezon.

"Aproximativ 50.000 de inimi roșii-negre vor bate pe San Siro pe 3 august pentru a-i susține pe băieți la debutul de pe teren propriu în noul sezon. Fanii «rossoneri» au demonstrat cât de mult le-a lipsit fotbalul european. Aproape 50.000 de bilete s-au vândut deja și asta nu e totul", anunță site-ul oficial al lui AC Milan.

AC Milan a revenit în competițiile europene după o pauză de 4 sezoane. La ultima participare, în sezonul 2013-2014, Milan a jucat în grupele Ligii Campionilor, alături de Celtic, Ajax și Barcelona. 

  • Meciul retur dintre AC Milan și CS U Craiova se va disputa joi, 3 august, de la ora 21:45 la Milano și va putea fi urmărit în direct pe PRO TV și liveTEXT pe GSP.ro.

20 €costă cel mai ieftin bilet la meciul AC Milan - CS U, în timp ce tichetele cele mai scumpe pot ajunge și la 140 de euro, preț oficial

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (2)
xavi-
xavi-  •  30 Iulie 2017, 15:13
Postat de para.para pe 29 Iulie 2017, 21:40

Mai mult ca sigur ca CSU Craiova o sa umple San Siro. Italienii se imbulzesc la cozile de bilete ca sa-i vada pe olteni.

Si faptul ca CSU joaca pe San Siro cu AC Milan meci oficial unde o sa aiba mai multi suporteri decat a avut FCSB in tot campionatul trecut...este un motiv de caterinca pentru tine pentru ca...?????

para.para
para.para  •  29 Iulie 2017, 21:40

Mai mult ca sigur ca CSU Craiova o sa umple San Siro. Italienii se imbulzesc la cozile de bilete ca sa-i vada pe olteni.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează