INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CSU CRAIOVA - FK SABAIL

CSU CRAIOVA - FK SABAIL // Antrenorul azerilor se teme: „E cea mai grea adversară. Câțiva jucători de acolo au fost propuși la echipa noastră”

Articol de - Publicat miercuri, 19 iunie 2019 18:53

CSU Craiova va juca în primul tur din Europa League cu FK Sabail, din Azerbaijan. Aftandil Hadzhiyev (37 de ani), antrenorul azerilor, recunoaște că se teme de olteni.

„Dintre toate posibilele adversare, noi am primit cea mai grea echipă. O să încercăm să ne luptăm de la egal la egal cu ei și să facem două meciuri bune. Vrem să ne pregătim jucătorii pentru partidele cu CSU Craiova, o echipă de tradiție.

Au jucători cu o bună calitate individuală. Chiar cunosc câțiva dintre jucătorii lor, au fost propuși și la echipa noastră.

Chiar dacă întâlnim un adversar puternic, noi suntem optimiști. Sper să reprezentăm țara foarte bine”, a declarat Hadzhiyev.

FCSB - Milsami Orhei, în turul 1 din EL. Se califică bucureștenii?

DA
NU

  • Meciul tur va avea loc în deplasare, pe 11 iulie
  • Returul are loc la Craiova, pe 18 iulie
  • Stadion: „Bayil Arena”, 3.200 de locuri

În sezonul trecut, FK Sabail, antrenată de Aftandil Hadzhiyev, a terminat pe locul 3, cu 41 de puncte, în 28 de meciuri. Echipa nu are niciun trofeu în palmares.

După ce luni au aflat că o vor întâlni pe Sabail (Azerbaidjan), „leii” au scăpat și astăzi de adversarii dificili din prima urnă, urmând să o întâlnească în turul 2 pe învingătoarea dintre Honved Budapesta (Ungaria) și Zalgiris Vilnius (Lituania).

Citește și:

EXCLUSIV Cine e FK Sabail, adversara lui CSU Craiova » Un jurnalist azer face analiza

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  19 Iunie 2019, 20:58

Șanse mari sa plecam cu un moral excelent în turul 3!! Dar mai trebuie jucători apărarea e varza!!

ucv1948
ucv1948  •  19 Iunie 2019, 19:37

Hai ca se poate. Daca nici cu aceste echipe nu strangem puncte pt coeficientul de tara ( chiar daca sunt injumatatite )atunci cu cine

Vezi toate comentariile (2)
Comentează