INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  OPTIMI

Antrenorul lui Moruțan și Cicâldău, dezamăgit după ce Galatasaray a picat cu Barcelona: „A fost cea mai proastă opțiune”

Domenec Torrent
Foto: Imago
Domenec Torrent Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 februarie 2022 20:43 / Actualizat vineri, 25 februarie 2022 20:57

Domenec Torrent, antrenorul celor de la Galatasaray, a analizat tragerea la sorți a „optimilor” Europa League de azi, unde echipa sa a picat cu favorita principală, FC Barcelona.

Fost antrenor secund la Barcelona în perioada 2018-2012, când a făcut parte din staff-ul lui Pep Guardiola, actualul antrenor al lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău a dezvăluit că nu se sperie de catalani, dar nu este încântat că își întâlnește fosta formație.

UEFA a decis! Finala Ligii Campionilor s-a mutat de la Sankt Petersburg la Paris!
FINALA UCL
UEFA a decis! Finala Ligii Campionilor s-a mutat de la Sankt Petersburg la Paris!

„Barcelona este una dintre echipele din Europa care se află în cea mai bună formă în acest moment. Xavi știe și să joace. Au făcut transferuri bune în această iarnă, iar echipa a devenit mai puternică. Au arătat deja ce pot face în meciul cu Napoli. Barcelona nu ne va surprinde prea mult. Știm cât de buni sunt, atât în plan ofensiv, cât și defensiv. 

O să fie un meci special pentru noi. Am lucrat multă vreme la Barcelona. Antrenorul nostru cu portarii a lucrat la Barcelona 22 de ani. Este o echipă pe care o cunoaștem bine și pe care o susținem. 

Va fi o partidă specială, dar ne vom apăra și vom face tot ce putem pentru a reuși un rezultat bun. Au fost multe echipe puternice în urnă, dar Barcelona a fost cea mai proastă opțiune la tragere la sorți pentru noi”, a declarat Torret potrivit Sport.

Barcelona - Galatasaray, duel de vis în „optimile” Europa League!

Pe lângă duelurile tari Porto - Lyon, Atalanta - Bayer sau Sevilla - West Ham, toți ochii în România vor fi ațintiți asupra meciurilor dintre Barcelona și Galatasaray.

Echipa românilor Cicâldău și Moruțan se va deplasa în Spania pentru manșa tur, urmând ca jocul decisiv să se dispute la Istanbul.

Prima manșă se va disputa pe 9/10 martie, în timp ce returul va avea loc pe 17 martie.

„Optimile” Europa League:

  1. Rangers - Steaua Roșie Belgrad
  2. Braga - AS Monaco
  3. FC Porto - Lyon
  4. Atalanta - Bayer Leverkusen
  5. Sevilla - West Ham
  6. Barcelona - Galatasaray
  7. Leipzig - Spartak Moscova
  8. Real Betis - Eintracht Frankfurt

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Starul ucrainean din Premier League a cerut pauză de la fotbal » Clubul s-a conformat: „L-am înțeles perfect. Facem tot ce putem pentru el”

Situație dificilă pentru Junior Moraes, fost atacant din Liga 1 » Nu poate părăsi Ucraina și ar putea fi înrolat în armată în războiul cu Rusia!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
 •  26 Februarie 2022, 11:45

WTF

Vezi toate comentariile (1)
Comentează