INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Cine e FK Sabail, adversara lui CSU Craiova » Un jurnalist azer face analiza

Articol de - Publicat marti, 18 iunie 2019 18:10

Abbas Zahidi, jurnalist azer stabilit în România, a făcut analiza echipei FK Sabail, viitoarea adversară a lui CSU Craiova din primul tur al Europa League.

„Sabail are o echipă mult mai slabă decât sezonul trecut, fiindcă a pierdut toți străinii folosiți în campionatul precedent, când a terminat pe locul 3. A mai rămas doar portarul ucrainean Rybka, care e însă grav accidentat.

Au mai transferat zilele trecute un portar bulgar, Daniel Bojinovski. Echipa are un buget de circa 2,5 milioane de euro și au doi internaționali azeri, Ramazanov și Rahimov. Primul e un atacant foarte rapid, mic de statură. În mod normal, Craiova n-ar trebui să aibă emoții cu ei”, a declarat jurnalistul azer pentru GSP.ro.

stagiu de pregătire în bulgaria, adversar clinceni

Abbas Zahidi spune că adversara lui CSU Craiova va efectua cantonamentul în Bulgaria, unde va juca un meci amical cu nou-promovata în Liga 1 Academica Clinceni.

„Sabail are un stagiu de pregătire în Bulgaria și va avea un amical pe 28 iunie cu Clinceni. Azerii sunt în contacte cu mulți agenți și probabil în perioada de cantonament își vor completa lotul cu mai mulți jucători, dar probabil nu de valoarea Craiovei”, a adăugat Zahidi.

„Sezonul trecut au avut și un transfer exotic, pe Essien, care a jucat doar 4 meciuri și a primit în jur de 400.000 de dolari de la club. Essien n-a făcut nimic remarcabil, a venit mai mult pentru imagine” Abbas Zahidi, jurnalist azer

În sezonul trecut, FK Sabail, antrenată de Aftandil Hadzhiyev, a terminat pe locul 3, cu 41 de puncte, în 28 de meciuri. Echipa nu are niciun trofeu în palmares.

Cel mai valoros jucător de la azeri este Maudo, un fundaș central din Guinea Bissau, la 21 de ani, cotat la 600.000 de euro.

 

CSU Craiova - FK Sabail, în turul 1 din EL. Se califică oltenii?

DA
NU

Citește și:

Europa League // FCSB - Milsami Orhei și CSU Craiova - FK Sabail, în primul tur preliminar » Când sunt meciurile

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
fairplayromania
fairplayromania  •  19 Iunie 2019, 02:09

Craiova ia bătaie....nu are cu cine...

univ_craiova1
univ_craiova1  •  19 Iunie 2019, 00:31

Dacă nici acum atunci când!!! Rotare mișcă și mai adu 2 3 jucători nu mai sta ca prostu!!!

mihai_luchian
mihai_luchian  •  18 Iunie 2019, 23:05

De fapt nu era și Papură la Craiova cu Pobeda Prilep? Poate o mai face lată încă o dată?!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează