INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BACKA TOPOLA - FCSB

FCSB. Răzvan Ducan, criticat aspru după gafele din Serbia: „E grav ce s-a întâmplat! Are lacune foarte mari”

Răzvan Ducan a fost soluția de avarie găsită de FCSB pentru duelul cu Backa Topola
Răzvan Ducan a fost soluția de avarie găsită de FCSB pentru duelul cu Backa Topola

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2020 11:49 / Actualizat vineri, 18 septembrie 2020 12:36

Răzvan Ducan (19 ani), soluția de avarie găsită de FCSB pentru meciul cu Backa Topola, a fost criticat de George Ogăraru (40 de ani), fostul fundaș al roș-albaștrilor. 

  • Goalkeeper-ul Răzvan Ducan, revenit de la FC Argeș, a fost înger și demon pentru roș-albaștri. A apărat un penalty care s-a dovedit a fi decisiv, însă a fost nesigur și a gafat în repetate rânduri pe durata celor 120 de minute. A primit nota 4 în GSP.

„Pentru un portar e foarte important să nu ajungi brusc în poartă, cu toată responsabilitatea pe cap, iar lucrul acesta s-a văzut pe tabela de marcaj în mai multe rânduri la portarul de la FCSB. Din fericire pentru el, cred că poate să doarmă relativ liniștit după penalty-uri. Nu era altă variantă, de aceea s-a ajuns la el, însă, totuși, trebuie să pregătești portarii bine.

Sincer, nu poți să ajungi la această vârstă cu minusurile pe care le ai. E un portar înalt, bine făcut, dar în timpul jocului are lacune foarte mari. Nu poate să ajungă la vârsta aceasta cu astfel de probleme. 

Cu tot respectul pentru ce a făcut la penalty-uri, când a apărat o dată și s-a dus pe minge la primele două execuții. Și a mai fost acea intervenție din prelungiri, dar la semiînălțime, cumva ușor de interceptat. Și-a ținut bine cumpătul și nu s-a aruncat înainte. Totuși, ce s-a întâmplat în timpul meciului e destul de grav”, a mărturisit Ogăraru, potrivit digisport.ro.

4a fost nota primită de Răzvan Ducan în Gazeta, după evoluția din meciul cu Backa Topola

VIDEO Dumitru Dragomir după Backa Topola - FCSB: ”Ce rău am ajuns, fraților!”

Citește și alte știri despre FCSB:

Mihai Stoica, în extaz: „Minunea de care numai MAGICA STEAUA poate fi capabilă în Europa” + superpromisiunea pe care le-o face fanilor

FCSB. Veste proastă după calificare! Ce-i așteaptă pe roș-albaștri la revenirea în România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
105662257060988
Eugen Qy  •  18 Septembrie 2020, 18:39

IATA cum ii BATE Domnul DUMNEZEU, lui gb OBRAZUL ! Bai gheorghe, zice Domnul, "bai iti dau COVRIG de nu te vezi daca il mai BATJOCORESTI pe A. Petre ! Te las fara echipa BAI baiatule ! Doar de OBRAZUL romanilor celorlalti, nu elimin echipa ta BAI ! Da-i bai sansa tanarului sa joace si EL si sa arate ce poate !!!" Si IATA Petre a aratat si la sfarsitul meciului si la 11m ca stie sa dea si gol si ca de ar avea sanse mai multe ar ARATA ca stie FOTBAL !!! Dar ciobanetele , avand BANI il BATJOCORESTE de mama focului desi si A.Petre , a contribuit SERIOS la CALIFICARE !!! De cand a fost introdus s-a schimbat MULT in BINE jocul intregii echipe cu exceptia fundasilor centrali si mai ales a PORTARULUI care are insa scuza TINERETII !

gica10
gica10  •  18 Septembrie 2020, 17:12

Problema fotbalistului roman este inteligenta scazuta.Sa vezi ca si Ogararu o partida si sa nu realizezi adevaratele probleme,inseamna IQ scazut. Pai vrei sa-l scoti vinovat pe Duncan,dar din cele 6 goluri pana-n min 120,doar la unul il poti considera vinovat,cand respinge gresit o minge in 6m......cand iese gol.In rest fundasi fara busola si detenta. Cand primeste sut din 6m si Pantaru este la 2 m de adversar,ce-i reprosezi portarului? Dar cand se intoarce cu Cretu in 6m si apoi inscrie,cu ce-i vinovat portarul? Sau ultimul gol cu capul din 6 m,cand Pantaru era la 4 m de adversar? Vorba aia:multi vad,putini pricep.

sibelius
sibelius  •  18 Septembrie 2020, 16:19
Postat de Costel Chelaru pe 18 Septembrie 2020, 13:59

Ai dreptate, apararea nu la ajutat ,dar a stat numai pe linia portii, nu a iesit decat pe o centrare, cand am luat golul 3. Nu am nimic cu copilul, vinovati sunt cei care l-au expus. Am mari rezerve si in privinta lui Vlad,dar vazandu-l pe pustiul asta...asa arata viitorul nationalei?

N-au avut alta solutie...nu e nici vina lui, nici a lor. Important pentru el e ca pana la urma a iesit bine. Toata apararea a fost vraiste, nu doar portarul.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close