INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  INTERDICȚIE

Pedeapsă aspră pentru fanul care l-a atacat pe portarul Sevillei, la meciul cu PSV, din Europa League » Interzis pe stadion timp de 40 de ani

Gruparea olandeză PSV Eindhoven i-a interzis accesul pe stadion timp de 40 de ani suporterului care l-a atacat pe portarul sârb al celor de la FC Sevilla, Marko Dmitrovic (31 de ani), la manșa retur din 16-imile UEFA Europa League. +11   FOTO
Gruparea olandeză PSV Eindhoven i-a interzis accesul pe stadion timp de 40 de ani suporterului care l-a atacat pe portarul sârb al celor de la FC Sevilla, Marko Dmitrovic (31 de ani), la manșa retur din 16-imile UEFA Europa League.

Articol de - Publicat marti, 21 martie 2023 07:53 / Actualizat marti, 21 martie 2023 08:20

Gruparea olandeză PSV Eindhoven i-a interzis accesul pe stadion timp de 40 de ani suporterului care l-a atacat pe portarul sârb al celor de la FC Sevilla, Marko Dmitrovic (31 de ani), la manșa retur din 16-imile UEFA Europa League. Trupa din Eindhoven a câștigat cu 2-0, dar spaniolii s-au calificat mai departe cu scorul general de 3-2. 

Bărbatului în vârstă de 20 de ani i s-a interzis și să se apropie de zona aferentă arenei lui PSV Eindhoven, Philips Stadium, timp de doi ani de zile, notează englezii de la BBC. 

Fișa postului e o glumă » Cum încalcă FCSB zilnic regulamentul: Pintilii nu îndeplinește nimic!
FCSB
Fișa postului e o glumă » Cum încalcă FCSB zilnic regulamentul: Pintilii nu îndeplinește nimic!

Fanul care l-a atacat pe Marko Dmitrovic în timpul meciului PSV - Sevilla a fost pedepsit 

Olandezul a fost condamnat la trei luni de închisoare, dintre care o lună cu suspendare, mai arată sursa citată anterior. Conducerea clubului PSV Eindhoven îi va cere acestuia daune materiale. 

Suporterul avea deja interzis pe toate stadioanele din Olanda până în 2026, din cauza unei pedepse primite în urmă cu câțiva ani de zile. Acesta ar fi intrat la meciul dintre PSV Eindhoven și FC Sevilla pe baza unui bilet cumpărat de un prieten. 

Marko Dmitrovic, atacat de un fan în timpul meciului PSV - Sevilla 

Dmitrovic se afla în poartă, când un suporter a intrat pe gazon și s-a dus spre el. Huliganul a încercat să-l lovească cu pumnul, însă sârbul s-a ferit la timp. 

Portarul nu l-a lovit pe suporter, dar l-a trântit la pământ și l-a imobilizat până când a intervenit echipa de securitate. Și ceilalți jucători s-au deplasat imediat la locul faptei, în careul portarului sârb. 

+7 FOTO

„A venit și m-a împins din spate. Îmi imaginez că era supărat din cauza rezultatului, probabil și un pic beat. M-a enervat teribil. Aceste lucruri nu trebuie să se întâmple pe un teren de fotbal, dar mereu apare un astfel de idiot. 

A încercat să mă lovească, m-a zgâriat un pic pe gât. Voiam să-l lovesc, dar nu e ok să faci așa ceva. Dacă vrem să ne batem, trebuie să mergem la box”, a spus Dmitrovic. 

Citește și: 

Englezii anunță: Conte, OUT de la Tottenham! Declarațiile acide l-au enervat pe patron

A dat gol în „El Clasico”, apoi a ieșit la declarații: „Îl așteptăm pe Messi. La Barcelona va fi tratat foarte bine, nu ca la PSG”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
laur_gr
laur_gr  •  21 Martie 2023, 11:11

Cand se vor lua si la noi astfel de masuri?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează