INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MILSAMI ORHEI - FCSB

MILSAMI - FCSB // În plimbare cu rezervele » Ca și calificați, „roș-albaștrii” nu au un plan B în Moldova: 4 juniori pe bancă!

FCSB în Moldova Foto: Dumitru Angelescu +15   FOTO
FCSB în Moldova Foto: Dumitru Angelescu

Articol de - Publicat joi, 18 iulie 2019 09:46

FCSB a deplasat ieri în Moldova 19 oameni pentru returul cu Milsami, între care patru puști și nou transferații Moutinho și Salomao, ambii fără drept de joc la Orhei. Lusitanii sunt deocamdată doar oameni de lot, cu șanse minime de titularizare înaintea lui Man sau Coman.

  • Milsami Orhei - FCSB se joacă de la ora 20:00 și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV
  • FCSB va avea parte de un adversar modest și în turul II, urmând să dea peste învingătoarea dintre Alashkert (Armenia) și Makedonija (Macedonia). În tur, armenii au câștigat cu 3-1.
  • Justin Gafiuc și Dumitru Angelescu (foto) sunt în Republica Moldova, de unde transmit cele mai noi informații despre returul Milsami - FCSB

Erau vremurile lui Zapata, Bicfalvi și Surdu când roș-albaștrii călcau ultima dată în Republica Moldova pentru un meci din cupele continentale. În decembrie 2009, pe banca bucureștenilor stătea Mihai Stoichiță la returul cu Șerif din grupele Europa League, iar Steaua încheia în coada unei serii din care mai făcuseră parte Fener și Twente. S-a terminat atunci 1-1 la Tiraspol, gol Toja. 

Acum, trupa din Capitală se întoarce peste Prut cu titulatura de FCSB, dar lumea continuă să o perceapă în Basarabia tot cu numele Steaua. Misiunea 2019 se anunță, evident, net mai simplă decât în urmă cu aproape un deceniu, căci Milsami nu are alura celei mai bune formații din Moldova, ci a devenit doar moftul vremelnic al unui afacerist, Ilan Șor, implicat în jaful secolului în țara vecină. 

După 2-0 la Giurgiu, Orheiul ar trebui să fie doar o haltă către turul următor, obligatoriu însă cu o victorie, care să puncteze la coeficientul clubului. Fără 7 oameni, între care Gnohere (accidentat) și Filip (suspendat), Bogdan Andone a adus la Chișinău doar 17 jucători eligibili, inclusiv puștii R. Ion, Ardelean, Dumitru și Perianu, aduși ca să completeze o bancă de rezerve în suferință. 

La Chișinău au venit și noile achiziții Moutinho și Salomao, luați cu grupul pentru a intra în atmosfera echipei. Niciunul nu are însă drept de joc la Orhei. Abia din turul următor vor putea fi folosiți. Oricum, ambii au venit mai degrabă ca soluții alternative la Man sau Coman, oameni greu de clintit dintre titulari. Moutinho a acceptat însă să vină la FCSB și pentru că a obținut un salariu cumva apropiat de ceea ce câștiga la CFR: 12.500 de euro/lună vs. 18.000 de euro/lună. Asta în timp ce Salomao va încasa ceva mai mult, 15.000 de euro/lună. 

Echipe probabile:

Milsami: Chirinciuc - Jardan, Crăciun, Bolohan, Plătică - A. Antoniuc, Rusnac, Onică, Stână - Andronic, Nazar
Rezerve: Butuc, Zagaevschii, Pătraș, M.Antoniu, Martin, Ba
Antrenor: Veaceslav Rusnac
Absenți:

FCSB: A. Vlad - C.Belu, I. Cristea, Planic, M.Roman - Oaidă, Nedelcu, Fl. Tănase - Man, Hora, Fl. Coman
Rezerve: Bălgrădean, C. Dumitru, Ov. Popescu, Perianu, R. Ion, Ardelean
Antrenor: Bogdan Andone
Absenți: Bălașa, L. Filip (suspendați), Momcilovici, Al. Stan, Pintilii, Moruțan, Gnohere (accidentați)

Stadion: „Complexul Sportiv Raional” (Orhei)
Arbitru:  Timotheos Christofi // Asistenți: Pavlos Georgiou, Marios Kalogirou (toți din Cipru)

„Nu știu cât de pregătiți sunt Moutinho și Salomao. Ei au venit să întărească lotul, să creeze concurență pentru Man, Coman și Tănase. Au crescut calitatea grupului, dar n-au venit de la Barcelona pentru a se aștepta să fie direct titulari. Cred că și ei sunt conștienți de acest lucru”
Helmuth Duckadam

„Știu că gazdele au cereri de vreo 5.000 de bilete pe un stadion unde intră aproape 3.000 de oameni. Au spus și ei că vor aplica principiul primul venit, primul servit pentru tichete. Sunt convins că arena va fi arhiplină”
Helmuth Duckadam

Cum stau bucureștenii în camere la „Radisson”

  • Tănase – Planici
  • Nedelcu – Coman
  • R. Ion – Ardelean
  • Cristea – Oaidă
  • Bălgrădean – Vlad
  • Man – Belu
  • Ov. Popescu – Hora
  • Cr. Dumitru – Perianu
  • M. Roman 
  • Salomao - Moutinho

Citește și:

The money Man! Știm toate salariile de la FCSB » Dennis Man a ajuns cel mai bine plătit jucător + Andone are cel mai mic salariu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
harap
harap  •  18 Iulie 2019, 15:46
Postat de smile16 pe 18 Iulie 2019, 10:36

asta e culmea ..csa tistii au tupeu sa invoce apelativul "COMUNISTI" tocmai ei care au luat fiinta datorita comunistilor sunteti penibili

nu comunistii au facut csa . sovieticii veniti cu tancurile sovietice serghei bodnarciuc AKA emil bodnaras ministrul armatei si svetlana paraciuc AKA ana pauker nr 2 in guvernul prosovietic instaurat de sovietici si tancurile lor ! astia 2 au luat echipa raionala csa Campulung si au facut csa Bucuresti pe care au inscris-o in liga nationala 1947-48 care era incepuse deja ! dupa modelul sovietic csa = tcka Sofia /moscova la fele au facut si militienii ....

afaraumdinfotbal
afaraumdinfotbal  •  18 Iulie 2019, 11:45
Postat de steaua1986. pe 18 Iulie 2019, 11:32

Viorel prostescu iar murdareste paginile.

Argumente solide, clare, absolut normale pentru ***, unde se păstrează cu sfințenie lucrările științifice ale părinților Lenin, Stalin, Hrusciov și Pauker, alături de palmaresul dăruit de injustiția comandata! Relicva sovietoida CSA și aplaudacii ei sunt o mare rusine pentru oștirea romană și pt România!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986.
steaua1986.  •  18 Iulie 2019, 11:35
Postat de paul801 pe 18 Iulie 2019, 10:18

care Steaua mah, prapaditule? Bah, treziti-va! Comunistilor!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează