INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MILSAMI ORHEI - FCSB 1-2

MILSAMI ORHEI - FCSB 1-2 // Bogdan Andone insistă pentru un fundaș stânga: „Jucătorii așteaptă și ei un transfer” + De ce nu îl lasă pe Florin Tănase să plece

Bogdan Andone discută cu Moutinho și Salomao înaintea meciului cu Milsami Orhei
Bogdan Andone discută cu Moutinho și Salomao înaintea meciului cu Milsami Orhei

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iulie 2019 22:50

Bogdan Andone (44 de ani) a reușit calificarea în turul secund al preliminariilor Europa League, după dubla manșă cu Milsami Orhei (2-0 în tur și 2-1 în retur).

Vezi AICI Milsami - FCSB

La finalul meciului din Moldova, antrenorul a vorbit despre prestația elevilor săi și i-a transmis din nou patronului că are nevoie urgentă de un fundaș stânga.

„A fost un meci cu două reprize diametral opuse. Din păcate, în repriza a doua am început puțin relaxați și dintr-o neatenție am primit acel gol care ne-a dezechilibrat. E foarte dificil. Fiecare meci în parte e dificil. Toate echipele vor să joace, să demonstreze. Pentru echipa din Orhei ar fi fost un rezultat istoric, orice rezultat pozitiv ar fi obținut astăzi cu noi. Eu îi felicit pe băieți pentru atitudine.

Încă avem un lot extrem de subțire și acest lucru s-a văzut la meciul de astăzi. În trei meciuri am ajuns la trei soluții pe postul de fundaș stânga: Roman, Bălașa, Popescu. Avem mare nevoie de un fundaș stânga. Se creează un grup unit și jucătorii își doresc să facă rezultate bune. Aceștia așteaptă și ei un transfer”, a spus Bogdan Andone, la PRO X.

Vrea în grupe cu orice preț

Bogdan Andone a recunoscut că meciurile din campionatul intern trec în plan secundar. Acesta are ca obiectiv calificarea în grupele Europa League.

„Nu am nicio presiune în plus. Am niște băieți cu un caracter extraordinar și de aceea îi felicit tot timpul.

Meciul cu Sepsi e important pentru noi, trebuie să ne revenim cât mai repede din punct de vedere fizic și mental. Campionatul este lung. Primordial pentru noi este să ajungem în grupele Europa League”, a mai spus Bogdan Andone.

Nu îl lasă pe Tănase să plece

Florin Tănase (24 de ani), căpitanul FCSB-ului, are o ofertă din SUA (DETALII AICI), dar patronul Gigi Becali a anunțat că îi va mări salariul pentru ca acesta să nu plece. Și antrenorul se opune acestui transfer.

„Din punct de vedere sportiv, nu vreau să plece. Este căpitanul echipei, este un jucător important și influent. Din punct de vedere omenesc, îmi doresc pentru el să fie convocat la echipa națională și să ajungă la o echipă de top”, a spus Bogdan Andone.

VEZI ȘI:

MILSAMI ORHEI - FCSB 1-2// FCSB și-a aflat advesara din turul II din Europa League! Prezentarea armenilor de la Alashkert

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează