INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RANGERS - SLAVIA 0-2

Prima decizie luată de UEFA, după scandalul de rasism în care sunt implicate echipele lui Ianis Hagi și Nicolae Stanciu

Kudela (în albastru, primul din stânga) și Kudela (nr. 15) / FOTO: Getty
Kudela (în albastru, primul din stânga) și Kudela (nr. 15) / FOTO: Getty

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2021 17:54 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 18:28

UEFA a luat o primă decizie după scandalul iscat la finalul partidei Rangers - Slavia Praga 0-2 din urmă cu 3 săptămâni.

  • CONTEXT: Slavia Praga a învins-o în returul „optimilor” pe Rangers, scor 2-0 (3-1 la general), și s-a calificat în „sferturile” Europa League. 
  • La finalul meciului, coechipierii lui Ianis (rezervă neutilizată), în frunte cu Glen Kamara, l-ar fi lovit pe colegul lui Stanciu, Ondrej Kudela, după ce acesta l-ar fi jignit pe mijlocașul lui Rangers. Kudela ar fi folosit cuvinte cu caracter rasist.

Fundașul Slaviei Praga, Ondrej Kudela, a fost suspendat provizoriu pentru un meci, timp în care UEFA va continua să investigheze acuzațiile de rasism. 

Astfel, Kudela va rata prima manșă a sferturilor de finală cu Arsenal. Oricum, stoperul avea șanse mici să evolueze din cauza unei accidentări. Dacă va fi găsit vinovat, Kudela riscă o suspendare de 10 meciuri! 

De asemenea, UEFA a anunțat că este analizat și comportamentul lui Glen Kamara, acuzat de violență fizică. „Mai multe informații vor fi făcute publice în momentul în care Comisia de Control, Etică și Disciplină se va pronunța asupra spețelor”, notează UEFA.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Dialog inedit cu Gareth Bale: „Da! Există extratereștri! I-am și văzut o dată” :D

Pep Guardiola, atac dur înainte de „sferturile” Champions League: „FIFA și UEFA ne omoară jucătorii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tipsy
tipsy  •  06 Aprilie 2021, 20:16

Voi realizati ca incet incet prezumtia de nevinovatie dispare? S-a decis ca ea sa nu fie aplicabila in anumite situatii. Maine o sa ne trezim ca apar alte "infractiuni" pentru care nu se va aplica. Fara sa o dam in conspiratii, trebuie deschisi ochii, ca nu e ok directia in care se indreapta societatea "civilizata". Nu stiu insa daca mai putem schimba ceva, ca au avut 75 de ani sa lucreze la asta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează