Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 16:08 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 16:25

Marți seara, AC Milan și PSG se vor înfrunta în grupele Champions League. Fanii Milanului pregătesc o primire ostilă pentru Gianluigi Donnarumma (24 de ani), portarul care i-a lăsat în 2021 pentru a semna cu formația din Paris. 

Crescut de AC Milan și promovat la prima echipă în 2015, pe când avea doar 16 ani, Donnarumma i-a părăsit pe rossoneri în 2021, când a dat curs unei oferte de la PSG.

Dezbinare în vestiarul FCSB! Florinel Coman a răbufnit în discuția cu Becali: „Nu am cu cine!”
FCSB - RAPID 1-2
Dezbinare în vestiarul FCSB! Florinel Coman a răbufnit în discuția cu Becali: „Nu am cu cine!”

Ultrașii Milanului nu l-au iertat pe Donnarumma nici până în acest moment, considerând că acesta i-a trădat, alegând banii în loc să scrie istorie în tricoul rossonero.

Marți, Donnarumma va reveni pe San Siro în postura de adversar, iar fanii Milanului au pus la cale o primire ostilă pentru cel pe care până în urmă cu doi ani îl admirau profund.

Ce primire pregătesc ultrașii lui AC Milan pentru Gianluigi Donnarumma

Cotidianul Corriere della Sera a dezvăluit că ultrașii vor arunca bancnote false în direcția lui Donnarumma, îl vor huidui copios pe acesta și vor purta un tricou personalizat, cu numărul 71, care în tradiția napolitană reprezintă un om fără valori.

Se anunță o noapte dificilă pentru portarul cu 251 de meciuri în tricoul Milanului.

Înaintea meciului, PSG conduce grupa F din Champions League, cu 6 puncte adunate în 3 etape. Milan este ultima în grupă, cu doar două puncte, și are nevoie de un succes pentru a spera în continuare la optimile competiției.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Așa arată camera de hotel pentru care Harry Kane plătește 11.000 de euro pe noapte

Campion cu Leicester în Premier League, acum a ajuns în faliment. „Este ca și cum aș fi uitat să înot și m-am înecat!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping