INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER - REAL MADRID 0-2

Spaniolii au aflat ce i-a strigat Arturo Vidal arbitrului din Inter - Real Madrid » Mijlocașul, două „galbene” pentru proteste în același minut!

Eliminarea lui Arturo Vidal în Inter - Real Madrid 0-2 // foto: Imago
Eliminarea lui Arturo Vidal în Inter - Real Madrid 0-2 // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020 11:41 / Actualizat vineri, 27 noiembrie 2020 12:51

Arturo Vidal (33 de ani), mijlocașul lui Inter Milano, a fost eliminat în meciul cu Real Madrid (scor 0-2) din Liga Campionilor, primind două cartonașe galbene pentru proteste în decursul a mai puțin de 30 de secunde!

În minutul 33, la scorul de 1-0 pentru madrileni, Vidal a căzut în careul advers de lângă Raphael Varane, atunci când se pregătea să șuteze în minge. Varane a intrat la minge, la care a reușit să ajungă înaintea lui Vidal, însă mijlocașul chilian a răbufnit.

Ce i-a strigat Arturo Vidal arbitrului din Inter - Real Madrid

Vidal s-a repezit la arbitrul Anthony Taylor, cerându-i explicații pentru decizia de a nu acorda penalty, motiv pentru care englezul i-a acordat cartonaș galben. Vidal a văzut roșu în fața ochilor și s-a apropiat periculos de arbitru, căruia i-a țipat în față. În acel moment, Taylor i-a arătat un nou cartonaș galben pentru proteste, iar Vidal a fost eliminat.

GOL TV a aflat ce i-a strigat Vidal arbitrului englez. Nemulțumit că Taylor nu merge să revadă faza, mijlocașul a „tunat”: „VAR îți permite să vezi orice rahat și tu nu faci nimic!”.

Fără Vidal pe teren, Inter a mai primit un gol în partea secundă, iar Real Madrid s-a impus cu 2-0. Șansele echipei lui Conte de a se califica în optimile Ligii Campionilor au fost diminuate drastic. În 4 meciuri, Inter a obținut doar 2 puncte. Real Madrid are 7, iar Borussia Monchengladbach 8. 

În următoarea etapă, la care Vidal nu va putea participa, italienii vor da piept cu Borussia, în deplasare.

VIDEO. Faze spectaculoase din istoria lui Inter

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Jose Mourinho, dezvăluire despre Maradona: „La înfrângeri, Diego mă suna întotdeauna. La victorii, niciodată”

Tulburător! Selecționerul care a cucerit titlul mondial cu Maradona nu a aflat că a murit: „I-am închis televizorul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
persanu
persanu  •  27 Noiembrie 2020, 13:12

Odată cu trecerea anilor la lăsat și inteligenta pe Vidal. Pai dacă era penalty îl anunțau aia din camera var, daca aveau dubii îl chemau sa vadă. Mi se pare incredibil cum se poate plonja în careu chiar și atuncie când există var, incredibil. Fotbaliștii nu sunt chiar asa inteligenți. Abia aștept var în liga 1 :))))))))).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează