INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - MANCHESTER UNITED 3-0

BARCELONA - MANCHESTER UNITED 3-0 // Ole Gunnar Solskjær se înclină în fața lui Messi: „Cel mai bun!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 aprilie 2019 00:31

Ole Gunnar Solskjær, antrenorul celor de la Manchester United, a comentat eșecul echipei sale de pe Camp Nou, cu Barcelona, scor 0-3. Recunoaște superioritatea catalanilor și valoarea lui Lionel Messi. 

„Am avut câteva șanse bune de a marca în primele 15 minute, dar Messi a înscris acel gol. Ce pot să zic, e un jucător de mare clasă, a făcut diferență. El și Cristiano Ronaldo sunt cei mai buni jucători din ultimul deceniu, iar în seara asta s-a văzut calitatea.

Barcelona este la un nivel incredibil azi. Știm că și noi putem ajunge acolo, dar trebuie să muncim mai mult pentru asta. Trebuie să readuce tradiția la Manchester United. Știm că au fost peste noi și azi, și pe Old Trafford.

Vrem să avem din nou astfel de meciuri anul viitor. Nu mai are rost să ne gândim ce-ar fi fost dacă ne-am fi calificat. Ar fi fost altfel dacă am fi înscris noi primii, dar acum trebuie să ne gândim la ce avem de făcut în campionat”, a zis Ole Gunnar Solskjær.

VEZI ȘI:

VIDEO + FOTO Messi-Mania » Barcelona e în semifinale după 4 ani! A demolat-o pe United, 4-0 la general

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dinamo100
dinamo100  •  17 Aprilie 2019, 07:22

Se judeca prin prisma scorului, sa nu uitam ca la inceputul jocului MU a fost peste adversar si puteau inscrie. Barcelona are momentele ei de slabiciune si uneori este lenta si previzibila. Pe scurt, Barca nu e invincibila.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează