INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BARCELONA 2-3

Învins la Paris, Luis Enrique nu capitulează: „Mergem la Barcelona să ne calificăm!” » Cum a driblat întrebarea despre Mbappe

Luis Enrique // foto: Guliver/gettyimages
Luis Enrique // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2024 09:40 / Actualizat joi, 11 aprilie 2024 09:57

Luis Enrique (53 de ani), antrenorul lui PSG, consideră „dubla” cu Barcelona din sferturile Champions League în continuare deschisă. În turul de la Paris, catalanii s-au impus cu 3-2, așteptând meciul decisiv de marțea viitoare.

PSG a abordat ca favorită duelul cu Barcelona din sferturile Ligii, dar s-a văzut învinsă în manșa tur, chiar la Paris, scor 2-3. Catalanii au lovit primii, PSG a întors scorul în primele 6 minute din partea secundă, dar două goluri ulterioare ale Barcelonei au făcut ca echipa lui Xavi să aibă avantaj în perspectiva meciului retur.

„Nu suntem încântați de înfrângere. Am dominat prima parte, dar după golul lor am avut dubii. Am înfruntat un adversar cu multă calitate. La pauză am schimbat planul și meciul a arătat altfel, am înscris două goluri, apoi Barça a continuat să joace foarte bine.

Au fost momente bune, momente slabe, iar în cele din urmă rezultatul nu a fost bun pentru noi. Puteam să ne descurcăm mai bine, felicit FC Barcelona pentru evoluția lor”, au fost concluziile lui Luis Enrique, antrenorul lui PSG, după încleștarea de pe Parc des Princes.

„Trăiesc o altă viață!” » Gazeta l-a găsit pe fotbalistul român cu inima în partea dreaptă, ex-„tricolor”: „Cazul meu a fost nemaivăzut, nemaiauzit! Sunt printre norocoși, dar mi-a dăunat în relația cu Grigoraș”
SPECIAL GSP
„Trăiesc o altă viață!” » Gazeta l-a găsit pe fotbalistul român cu inima în partea dreaptă, ex-„tricolor”: „Cazul meu a fost nemaivăzut, nemaiauzit! Sunt printre norocoși, dar mi-a dăunat în relația cu Grigoraș”

Luis Enrique, după PSG - Barcelona 2-3: „Nu am dubii, ne putem califica!”

Pentru PSG, calculele sunt simple: campioana Franței este nevoită să câștige la Barcelona. Un succes la un gol diferență ar duce meciul în prelungiri, o victorie la două goluri, indiferent de scor, califică parizienii mai departe.

Luis Enrique este încrezător că elevii lui pot întoarce soarta „dublei”:

„Nu am dubii că ne putem califica în continuare. Toată lumea speculează, dar noi, de exemplu, nu am pierdut în deplasare în campionat. Avem 6 zile să ne pregătim, golurile în deplasare nu mai valorează dublu, așa că înfruntarea este încă deschisă.

Nu am fost surprins de Barça, știu că avem de lucrat contra presingului sus, avem nevoie de jucători capabili să se apere la Lewandowski și Raphinha și trebuie să punem mai multă presiune ofensivă în Barcelona. Calificarea va fi decisă de micile detalii, trebuie să lucrăm la ele pentru meciul retur”.

Luis Enrique, despre „fantoma” Kylian Mbappe

Întrebat despre evoluția lui Kylian Mbappe, neinspirat miercuri seara, incapabil să facă diferența, Luis Enrique a replicat, conform L'Equipe, că „nu vreau să vorbesc despre anumiți jucători. Prefer să vorbesc despre munca mea, antrenorul este responsabil pentru rezultat, nu trebuie să vorbim despre un anumit jucător. Eu văd toate antrenamentele, eu sunt antrenorul și am considerat că 11-le pe care l-am ales era cea mai bună soluție pentru a câștiga acest meci”.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Mai multe știri din Champions League:

Gafă uriașă la Atletico - Dortmund » Ce s-a întâmplat sub ochii lui Moldovan
Atletico - Dortmund
Gafă uriașă la Atletico - Dortmund » Ce s-a întâmplat sub ochii lui Moldovan
Panduru a răbufnit înainte de PSG - Barcelona: „Păi, eu, patron, bag miliarde să îi văd pe ăștia?”
PSG - Barcelona
Panduru a răbufnit înainte de PSG - Barcelona: „Păi, eu, patron, bag miliarde să îi văd pe ăștia?”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează