INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED - BAYERN 0-1

Bayern a încheiat en fanfare faza grupelor Ligii, însă 4 vedete sunt pe făraș!

Jucătorii lui Bayern se ceartă cu arbitrul Frappart / Foto: Imago
Jucătorii lui Bayern se ceartă cu arbitrul Frappart / Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 13 decembrie 2023 10:31 / Actualizat miercuri, 13 decembrie 2023 11:54

Joshua Kimmich, în special, Leon Goretzka, Serge Gnabry și Alphonso Davies joacă sub așteptări și li se pun tot mai mult la îndoială calitățile de lideri. Ei ar putea fi vânduți la vară, dacă nu-și ridică nivelul.

Bayern a încheiat en fanfare faza grupelor Ligii, cu 5 victorii, ultima marți, în fața lui Manchester United (1-0), și o remiză. Însă n-a putut șterge în totalitate gustul amar lăsat de eșecul drastic suferit la Frankfurt (1-5), în campionat.

Revista Sport Bild scrie că, intern, șefii clubului au ajuns la concluzia că echipei îi lipsesc liderii, acei jucători care să-i mobilizeze și să-i tragă pe ceilalți după ei în cursul unei partide, atunci când la orizont se profilează un eșec.

Se simte în pericol? Erik ten Hag a surprins la interviuri, după eliminarea lui Man. United din Liga Campionilor
MAN. UNITED - BAYERN 0-1
Se simte în pericol? Erik ten Hag a surprins la interviuri, după eliminarea lui Man. United din Liga Campionilor

Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Alphonso Davie și Serge Gnabry, sub monitorizare până la vară

Potrivit respectivei publicații, patru vedete de la care așteptările erau mari vor fi monitorizate foarte atent în următoarea perioadă. Iar dacă nu-și ridică nivelul se vor regăsi la vară pe lista neagră. Este vorba despre Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Alphonso Davies și Serge Gnabry.

Kimmich era în trecut unul dintre liderii echipei, dar după Mondialul 2022 și-a ruinat poziția prin evoluții oscilante. O vină are și antrenorul Thomas Tuchel, care în vară i-a pus în discuție calitățile de „închizător”. 

Joshua Kimmich are contract până-n 2025 și clubul îl mai poate vinde pe bani buni doar la vară

Contractul lui Kimmich expiră în 2025, iar pentru unul nou, mai bine „dotat” financiar, e nevoie de mult mai mult. În vară, Bayern mai poate lua bani buni în schimbul său și de aceaa, a doua jumătate a sezonului 2023/2024 va fi decisivă. Își revine, va rămâne și va câștiga 20 de milioane de euro pe stagiune. Altfel, va fi vândut.

Alphonso Davies are și el contract până-n 2025, iar clubul a vrut să i-l prelungească și să-i ridice salariul de la 9 la 12 milioane de euro pe sezon.

Alphonso Davies vrea 15 milioane de euro pe an

Însă el vrea 15 milioane, în condițiile în care e mult sub nivelul anilor trecuți.

Canadianul cochetează cu Real Madrid și bavarezii sunt tentați să-l vândă, dacă până la vară nu iese din pasa proastă pe care o traversează.

Transferul lui Bryan Zaragoza, mesaj pentru Serge Gnabry

Lui Leon Goretzka și Serge Gnabry le-au fost prelungite contractele în 2022, însă după Mondialul din Qatar au intrat pe un trend descendent, influențat și de accidentări.

„Din nou indisponibil, Gnabry poate vedea recentul transfer al dribleorului Bryan Zaragoza drept un semnal la adresa sa. Dacă se găsește un club dispus să plătească 55 de milioane de euro, valoarea sa de piață, campioana este pregătită să discute”, anunță Sport Bild. Contractul lui Gnabry expiră în 2026.

Mai puteți citi:

Bonusul maxim! » Câți bani încasează Real Madrid pentru parcursul imaculat din grupele Ligii

Gigi de Catalunya » E scandal în Liga Campionilor: președintele Barcelonei i-a schimbat decizia lui Xavi!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
mihneailie030
mihneailie030  •  13 Decembrie 2023, 17:45

Sa vină la,, Dinam,,... Cum zicea Dănuț Lupu. Le găsim loc!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează