INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  NAPOLI - BARCELONA 1-1

Fabio Cannavaro a găsit vinovatul pentru golul primit de Napoli în meciul cu Barcelona: „Îți «omori» portarul dacă faci asta”

Fabio Cannavaro, foto: Imago Images
Fabio Cannavaro, foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 22 februarie 2024 10:47 / Actualizat joi, 22 februarie 2024 11:21

Fabio Cannavaro (50 de ani), fostul mare jucător italian, a comentat remiza înregistrată de Napoli în fața Barcelonei, în turul optimilor UEFA Champions League, scor 1-1 și a identificat principalul vinovat pentru golul primit de napoletani.

Robert Lewandowski (35 de ani) a deschis scorul pentru catalani în minutul 60, după un șut care a trecut printre picioarele fundașului Amir Rrahmani (29 de ani), care a ieșit în întâmpinarea polonezului, dar nu a reușit să-l blocheze.

Basarab Panduru, fascinat de un antrenor: „E mare, mare de tot! În acest moment are vâna peste Guardiola!”
LAUDE
Basarab Panduru, fascinat de un antrenor: „E mare, mare de tot! În acest moment are vâna peste Guardiola!”

Fabio Cannavaro, verdict clar, după golul primit de Napoli: „Apărătorul a fost naiv”

Fabio Cannavaro a vorbit la finalul partidei despre rezultatul înregistrat de Napoli și l-a găsit vinovat pe fundașul kosovar Rrahmani de golul primit. El a vorbit și despre Khvicha Kvaratskhelia (23 de ani), care a fost nemulțumit în momentul în care a fost înlocuit de antrenorul Calzona, în minutul 68.

„Dacă un fundaș lasă mingea să-i treacă printre picioare, așa cum a făcut Rrahmani mai întâi și Di Lorenzo ulterior, îți «omori» portarul. Regula numărul 1 pentru un fundaș este să nu lași niciodată acea minge să treacă printre picioare. Sarcina ta principală este de a nu lăsa mingea să treacă.

Lewandowski s-a descurcat foarte bine, dar era singurul mod în care putea înscrie”, a spus Cannavaro, pentru tuttomercatoweb.

El a vorbit și despre georgianul Kvaratskhelia, înlocuit în minutul 68, care a fost vizibil nemulțumit de această modificare: „Trebuie să ai respect pentru colegii tăi care intră pe teren și care se antrenează în fiecare zi, așa cum o faci tu. Poate că un nou antrenor își dorește să ofere o șansă cuiva care vine cu forțe proaspete”, a adăugat Cannavaro.

Concluziile lui Xavi și Robert Lewandowski după Napoli – Barcelona

Xavi și Robert Lewandowski, antrenorul, respectiv atacantul Barcelonei, au comentat egalul catalanilor pe terenul lui Napoli, 1-1, din turul optimilor UEFA Champions League.

„E păcat. Meritam să câștigăm. Meritam mai mult. Am făcut un meci bun, și când am avut posesia și când nu o avem. Am făcut presing, am avut ocazii. Am fost buni. Sunt mândru de ce am arătat azi Europei. A fost una dintre cele mai bune partide.

Jucătorii sunt supărați pentru că meritam să câștigăm. Nu meritam să se termine la egalitate.

După gol, trebuia să liniștim meciul. Au lipsit acele momente de liniște, de pauză. Nu am fost eficienți, la fel cum nu am fost în tot sezonul. Trebuia să închidem meciul. Din păcate, Napoli ne-a dat gol la primul șut de poartă. Dar asta înseamnă Champions League. Meritam să câștigăm”, a declarat Xavi, potrivit Mundo Deportivo.

Iar Robert Lewandowski e de părere că formația catalană trebuia să fie mai atentă la finalizare în primele minute ale disputei.

„Cred că am făcut un meci bun în prima jumătate de oră și trebuie să marcăm unul sau două goluri. După ce am deschis scorul, am jucat puțin mai defensiv, iar Napoli ne-a dat gol la prima ocazie pe care au avut-o ”, a spus atacantul polonez.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Nu e Madrid » Mbappe a apărut în orașul în care nu se aștepta nimeni
REAL MADRID
Nu e Madrid » Mbappe a apărut în orașul în care nu se aștepta nimeni
După Mbappe, Real Madrid mai vrea un star » A subordonat Bundesliga și l-a impresionat pe Perez
REAL MADRID
După Mbappe, Real Madrid mai vrea un star » A subordonat Bundesliga și l-a impresionat pe Perez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează