INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID

UPDATE Caz de coronavirus la Real Madrid, înaintea duelului cu Inter din Liga Campionilor » S-a aflat numele fotbalistului infectat

Un jucător de la Real Madrid a fost confirmat pozitiv noul coronavirus, chiar înaintea duelului cu Inter, din Liga Campionilor.
Un jucător de la Real Madrid a fost confirmat pozitiv noul coronavirus, chiar înaintea duelului cu Inter, din Liga Campionilor.

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 19:45 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 12:47

Un jucător de la Real Madrid a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, chiar înaintea duelului cu Inter, din Liga Campionilor. Este vorba despre Eder Militao (22 de ani).

UPDATE 2 noiembrie, ora 12:45 - Eder Militao, jucătorul infectat cu COVID-19

Eder Militao (22 de ani), fundașul central al madrilenilor, este jucătorul infectat cu COVID-19. Acesta nu va face parte din lotul echipei pentru meciul cu Inter din Liga Campionilor, programat marți, astfel că Zinedine Zidane va avea doar doi stoperi la dispoziție: Sergio Ramos și Raphael Varane.

„Toți ceilalți jucători și stafful primei echipe, precum și angajații care lucrează direct cu ei, au avut rezultate negative la același test”, a anunțat oficial campioana Spaniei.

Știrea inițială - un fotbalist de la Real Madrid, testat pozitiv

Real Madrid e fără victorie în primele două partide din grupele Ligii Campionilor. Zinedine Zidane are acum și alte probleme, chiar înaintea duelului cu Inter. Întreg lotul a efectuat astăzi o testare rapidă pentru depistarea Covid-19, iar unul dintre jucători a fost găsit pozitiv. Acesta a fost izolat și va fi testat din nou, pentru a primi un rezultat cert, nu unul fals negativ, informează Marca. Identitatea nu i-a fost dezvăluită. 

Real Madrid - Inter, sub semnul coronavirusului

UEFA prevede ca toți jucătorii să efecuteze un test PCR cu o zi sau două înaintea partidelor din cupele europene. Zidane va avea emoții până la primirea rezultatelor. Echipa secundă a madrilenilor nu a disputat meciul din week-end, din cauza unui focar, iar testul pozitiv de astăzi le dă fiori. 

Nici Antonio Conte nu e mai liniștit. Fundașul central Milan Škriniar e pozitiv, iar golgeterul Romelu Lukaku s-a accidentat și va rata duelul cu „galacticii”.

Clasamentul în grupa Realului din Champions League:

Citește și alte știri despre Real Madrid: 

Editorial de Andrei Niculescu despre neînțelegerile de la Real Madrid, problemele de la Barcelona și un aspect surprinzător din Premier League

REAL MADRID - HUESCA 4-1. VIDEO Eden Hazard, gol după 392 de zile! Sergio Ramos, 500 de apariții în La Liga!

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează