INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BANJA LUKA - CFR 2-1 (3-4 LA GENERAL)

NOTE GSP 5 jucători de la CFR Cluj au fost cei mai slabi de pe teren

Ciprian Deac, printre cei mai slabi jucători de la CFR Cluj // FOTO: Imago
Ciprian Deac, printre cei mai slabi jucători de la CFR Cluj // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iulie 2021 08:09 / Actualizat miercuri, 14 iulie 2021 09:23

CFR Cluj e în turul II al preliminariilor UEFA Champios League. S-a calificat cu greu, în prelungiri, pe terenul lui Borac Banja Luka, campioana Bosniei, scor 4-3 la general. 

Trupa lui Marius Șumudică nu a repetat jocul bun din manșa tur și a avut mari emoții pentru accederea în runda următoare a preliminariilor, calificându-se după prelungiri, la capătul unei prestații dezamăgitoare.

Dintre jucătorii campioanei, doar Alexandru Chipciu și Mike Cestor au ieșit în evidență. Mijlocașul a marcat în minutul 118 golul calificării, în timp ce fundașul a avut o intervenție decisivă la ultima fază a meciului. 

Ambii jucători au primit nota 7 din partea Gazetei Sporturilor, cea mai mare a meciului.

5 jucătoride la Banja Luka au fost notați cu 7: Cetkovic, Vusurovic, Vranjes, Zakaric și Moraitis

La polul opus, s-au aflat cinci fotbaliști din lotul lui Șumudică. Arlauskis, Manea, Bouhenna, Costache și Deac au dezamăgit, fiind notați cu 5, cea mai mică notă din partidă. 

De la bosniaci, doar Zivkovic și Meleg au luat 5.

6a fost nota primită de Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj. Omologul său, Marko Maksimovic, a luat 7

5 jucători de la CFR Cluj au fost cei mai slabi de pe teren

Sunt antrenorul acestei echipe de o lună, în care am jucat trei meciuri oficiale, dar niciodată în viața mea nu am avut atâtea ocazii de a marca. Și sunt antrenor de 17 ani. Am făcut un calcul. Cu Banja Luka acasă, în Supercupă și acum am avut peste 30 de situații de a marca. Ceea ce înseamnă că echipa joacă. Trebuia să închidem calificarea din manșa tur, când am avut o sumedenie de ocazii. Și acum, mi-a spus secundul că am avut nouă ocazii mari și două bare. Ăsta e fotbalul, trebuie să joci până în ultimul minut 
– Marius Șumudică

VIDEO Începe Liga 1! Totul despre CFR Cluj - FCU Craiova

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Explicațiile lui Șumudică după ce CFR s-a chinuit în Bosnia: „Am crezut că suntem calificați din tur” » Ce l-a deranjat la conferință: „Respectă-mă! Putea fi 7-0”

Cornel Dinu, tranșant după calificarea la limită a CFR-ului: „Acolo e o adunătură de specialiști de care nu sunt convins”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (10)
cornelcc
cornelcc  •  14 Iulie 2021, 17:05
Postat de dinamo100 pe 14 Iulie 2021, 13:25

Aprecierile voastre sunt foarte subiective. Chipciu a fost salavator cu golul lui pe final, dar in rest a fost foarte slab. Nu are vigoare, viteza si nici chiar tehnica nu-l mai ajuta. Au fost mai multe situatii cand a facut niste preluari de Liga 3-a. Nu degeaba el nu si-a mai prea gasit loc de titular nici la Dan Petrescu, nici la E. Iordanescu. CFR ar trebui sa scape de el destul de repede.

Aha, deci trebuie ca cfr sa scape de Chipciu, ca nu mai e bun de nimic. N-a fost nici cu Petrescu si nici cu Iordanescu. Cred ca sunteti aceeiasi care se bucurau ca “i-a dat teapa” lui jijel si a venit la Cluj! Jijel nu l-a vrut, de fapt!

radoo93
radoo93  •  14 Iulie 2021, 14:29
Postat de reteleanu pe 14 Iulie 2021, 10:15

deci tot flancul drept, varza a la cluj. manea de mult nu mai arata niciun interes pentru fotbal...

Manea mi se pare bun la capitolul interceptii si deposedari. Pacat ca nu stie ce sa faca cand are mingea, nu se uita cand centreaza si nu are un joc bun de cap. Dar pe partea defensiva mi se pare mai bun decat Susic (si invers Susic e mai bun pe partea ofensiva).

radoo93
radoo93  •  14 Iulie 2021, 14:24

Vai de capul vostru. Chipciu si Cestor au fost cei mai slabi jucatori ai CFR-ului. Sa zicem ca s-au scos cu ce au facut pe finalul meciului, dar Cestor nu stie unde sa stea pe teren, iar Chipciu ori a dat dupa avioane, ori s-a comportat ca un fundas care nu stie ce sa faca cu mingea in atac. Asa si Rodriguez a avut un tackling oarecum salvator la un moment dat. Si Camora a avut un sut aproape la fel de bun ca a lui Chipciu

Vezi toate comentariile (10)
Comentează