INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MACHESTER CITY - REAL MADRID 4-3

Ce a declarat Balaj după ce l-a văzut pe Kovacs la City – Real: „Eu nu am avut pe nimeni în spate, așa cum m-a avut el pe mine” + „Nu-l contrazic pe Dan Petrescu, dar avem opinii diferite”

Istvan Kovacs // FOTO: Guliver/GettyImages
Istvan Kovacs // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 aprilie 2022 13:41 / Actualizat miercuri, 27 aprilie 2022 14:26

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a vorbit despre prestația lui Istvan Kovacs din semifinala Champions League, Manchester City – Real Madrid 4-3.

Fostul arbitru a lăudat modul în care Kovacs a condus meciul din Anglia și a vorbit și despre atacul pe care Dan Petrescu l-a avut la adresa „centralului”, după CFR Cluj – FCSB 0-1.

Cum a văzut Cristi Balaj prestația lui Kovacs din City – Real Madrid

Dan Petrescu a revenit asupra acelei declarații. Sunt convins că nu a fost fericit când, legat de eliminarea lui Susic, eu am spus că nu sunt de acord cu cei care afirmă că nu a fost de cartonaș roșu. Aici era inclus și Dan Petrescu. Asta nu înseamnă că îl contrazic. Avem opinii diferite. El a fost un fotbalist extraordinar, poate să-și spună punctul extraordinar, dar eu vorbesc din prisma unui fost arbitru. Mă bucur că a revenit asupra declarației.

La meciul de aseară am avut emoții. Nu ai cum să nu ai emoții atunci când vezi un fost coleg, un fost elev. Am fost lângă el în cele mai grele momente, când a avut greșeli și era atacat și blamat. În afară de membrii familiei, nu cred că găsește o altă persoană care să îi fi fost atât de aproape, să-l încurajeze și să-l îndrume. 

Dacă a ajuns unde este, atunci e în primul rând meritul lui. Dar eu nu am avut pe nimeni în spate, așa cum m-a avut el pe mine. Și nu doar el, am fost și lângă Hațegan și restul colegilor. M-am luptat pentru fiecare arbitru care am văzut că muncește și care e serios.

Am văzut că aseară a lăsat un arbitraj foarte inspirat, a dictat și penalty după ce un jucător a ridicat brațul la nivelul umărului. Dacă fotbalul românesc ar avea faze cursive ca la meciul de aseară și am avea VAR, vă garantez că arbitrajul ar fi la fel de frumos”, a declarat Cristi Balaj la ProArena.

VIDEO Totul despre Liverpool - Villarreal

Citește și: 

Istvan Kovacs, în centrul atenției la Manchester City - Real Madrid » Toate camerele au fost pe arbitrul român: „E coautor la gol! Se vede Qatarul!”

Manchester City - Real Madrid, izvor de inspirație pentru internauți » Val de meme-uri după semifinala UCL

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
liviul
liviul  •  27 Aprilie 2022, 15:33

Hopa ! Interesanta decalaratie, foarte interesanta. Esti cu Danut si contra lui Istvan apoi dintr-o data devii amic cu Istvan si-l abandonezi pe Danut? Oare ce va urma la CFR... si la urmatortul meci cu Steaua unde dupa cum se aude va arbitra tot Istvan ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează