INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED

Solskjær, după ce Cristiano Ronaldo i-a salvat încă o dată postul la United: „E ca Jordan la Chicago Bulls”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 03 noiembrie 2021 12:16 / Actualizat miercuri, 03 noiembrie 2021 13:20

Managerul Ole Gunnar Solskjær l-a lăudat iar pe Cristiano Ronaldo, care l-a mai salvat o dată, cu două goluri marcate în prelungirile fiecărei reprize a meciului cu Atalanta (2-2): „E un lider și rolul lui este să înscrie”.

Manchester United începe să depindă tot mai mult de Ronaldo. A evitat un eșec la Bergamo, 2-2 cu Atalanta, din nou grație golurilor portughezului. Cristiano și-a făcut un obicei ca-n Ligă să înscrie la foc automat. 

Marți seară, a punctat în al patrulea meci din grupe din patru jucate în acest sezon. Iar managerul Ole Gunnar Solskjær l-a lăudat la superlativ: „Este un lider și rolul său este să marcheze. Pentru noi, este ca Michael Jordan la Chicago Bulls. Sunt acești campioni care fac marile echipe. Devine din ce în ce mai bun la Manchester".

Cristiano Roanldo, 139 de goluri în Liga Campionilor

Și din nou șeptarul lusitan a lovit în prelungiri, la finalul celor două reprize, egalând de fiecare dată. „Am crezut până la capăt și ne-am atins obietivele. Suntem Red Devils", a postat Cristiano mândru pe Instagram după meci. 

O reușită din careu, din pasa genială cu călcâiul de la Bruno Fernandes, și cealaltă, voleu din afara careului în plasa laterală. Acum CR7 a ajuns la 139 de goluri în Ligă, lider absolut al competiției, cu 16 mai multe decât rivalul Messi și 60 peste Lewandowski.

Mai mult, Ronaldo a reușit să-l depășească la Bergamo pe managerul său. A semnat golurile cu numărul 126 și 127 pentru United și l-a lăsat în urmă pe norvegian la 126. Cristiano a avut nevoie de 303 meciuri să atingă această barieră, în vreme ce lui Solskjær i-au trebuit 366, disputate între 1996 și 2007.

„Magia lui Ronaldo"

„Dubla" cvintuplului câștigător al Balonului de Aur i-a permis lui United să împartă șefia cu Villarreal, cu Atalanta pe locul 3, cele trei disputându-și cele două poziții calificante în „sferturi".

„A fost o seară minunată și rezultatul e bun. Ar fi fost mai bun dacă nu intervenea magia lui Ronaldo. Avem însă ce să celebrăm împreună cu fanii noștri, pentru că am întâlnit unul dintre cele mai mari cluburi din Europa. Suntem mândri și 80 la sută fericiți, restul de 20 rămâne regretul de a fi ratat victoria în prelungiri", a recunoscut antrenorul Gasperini.

Ronaldo e un jucător nebunesc. nu-l văd trăgând pe lângă poartă. De 9 ori din zece ocazii cadrează. Câștigam dacă nu era el. La sfârșitul meciului l-am trimis undeva în italiană
- Gian Piero Gasperini, antrenor Atalanta

15 goluriîn 15 partide la club și echipa națională a Portugaliei are Cristiano Ronaldo în toate competițiile

36 de ani și 270 de zileavea Cristiano când a marcat "dubla". Cel mai bătrân în Ligă din istoria lui United și al doilea la general după Pippo Inzaghi

Citește și: 

L'Equipe i-a dat nota 3 lui Kovacs: „Domnul Istvan a pus capac!” + verdictul lui Porumboiu

10 lucruri care nu s-au văzut la TV în Dinamo Kiev – Barcelona » Moment inedit între puștii catalani + ce semn i-a făcut Hațegan lui Lucescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează