INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Criticat de o legendă a Milanului pentru „lipsa de voință”, Stefano Pioli s-a enervat după eșecul cu Inter: „Nu e corect să spui asta!”

Stefano Pioli // Foto: Imago
Stefano Pioli // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2023 20:21 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 21:57

Antrenorul lui Milan, Stefano Pioli (57 de ani), învins de Inter (0-1) și în returul semifinalelor Ligii, s-a răstit la Alessandro Costacurta, fostul mare fundaș al rossonerilor, și l-a contrazis pe actualul analist al unui post TV italian: „Nu sunt de acord, nu e corect să spui asta!”

Au fost tensiune și nervi în tabăra Milanului după ce Inter a câștigat ieri și manșa retur a semifinalei Ligii (1-0, după 2-0 în tur). Stefano Pioli a fost iritat la interviurile de după meci, când o legendă a rossonerilor l-a acuzat în direct pentru „lipsa de voință a echipei”, manifestată în ambele derbyuri. 

Alessandro Costacurta, fostul mare fundaș al rossonerilor, a fost cel care l-a scos din sărite pe antrenorul ex-campioanei Italiei și l-a făcut să reacționeze nervos la întrebările puse în calitate de comentator al unui post TV de sport italian.

Stefano Pioli: „Acest grup trebuie apreciat”

„Nu sunt de acord. Nu este corect să vorbim despre voința jucătorilor atunci când au dat tot ce au putut. Inter a meritat să câștige și merită să fie felicitată pentru asta. Să vorbești despre lipsă de voință nu mi se pare corect”, a răspuns furios Pioli, luând apărarea elevilor săi. 

Pioli a continuat în aceeași notă tensionată și a explicat că „dacă cineva analizează traseul acestui grup, cel mai tânăr care a câștigat un scudetto, nu pot fi rostite decât lucruri pozitive.

Desigur, pierderea unui derby în semifinalele Ligii Campionilor doare. În Serie A ne-a lipsit ceva, dar le-am cerut jucătorilor să o ia de la capăt pentru că nu putem încheia sezonul cu un spirit negativ. Cred că există o bază grozavă de la care putem pleca și pe care putem construi”, a explicat live Pioli.

Nerazzurrii preiau puterea » Inter o surclasează pe Milan și la retur și merge în marea finală de la Istanbul!
INTER - AC MILAN 1-0 (3-0 LA GENERAL)
Nerazzurrii preiau puterea » Inter o surclasează pe Milan și la retur și merge în marea finală de la Istanbul!

În pericol să piardă locul de Ligă

Eliminată din Cupa Italiei și din Liga Campionilor, Milan mai e angrenată doar în lupta pentru a prinde Top 4, ca să joace direct în grupele Ligii și în sezonul viitor. Acum rossonerii se află pe locul 5, la patru puncte de ultima poziție calificantă în Ligă.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Liverpool a făcut anunțul oficial: 4 jucători pleacă în vară

Șoc în Anglia! Ivan Toney, unul dintre golgheterii Premier League a fost suspendat 8 luni » A încălcat regulile antipariuri de 232 de ori!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează