INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR - PYUNIK

Antrenorul lui Pyunik, deranjat la conferința de presă: „Vă respect, dar nu mi-a plăcut ce ați făcut!”

FOTO: Captură @Digi Sport
FOTO: Captură @Digi Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iulie 2022 19:54 / Actualizat marti, 12 iulie 2022 20:30

Eghishe Melikyan (42 de ani), antrenorul lui Pyunik Erevan, a fost deranjat de modul în care jurnaliștii au dialogat cu mijlocașul moldovean Eugeniu Cociuc (29 de ani), în timpul conferinței care a prefațat disputa cu CFR Cluj. 

Eghishe Melikyan și Eugeniu Cociuc au fost oamenii pe care Pyunik i-a trimis la conferința de presă dinaintea manșei decisive cu CFR Cluj. Modul în care jurnaliștii români au adresat întrebările l-a deranjat pe antrenorul armenilor. 

Dan Petrescu lovește din nou: „Pyunik nu e o echipă mică! A venit cu charter, a închiriat 41 de camere single”
CFR - Pyunik
Dan Petrescu lovește din nou: „Pyunik nu e o echipă mică! A venit cu charter, a închiriat 41 de camere single”

Primul care a vorbit a fost Eugeniu Cociuc. Mijlocașul născut la Chișinău a primit întrebările și a răspuns în limba română: „E mai ușor după primul meci, știm mai bine echipa. Noi am venit să jucăm bine, să sperăm să trecem. Ăsta e fotbalul, totul e posibil”. Întrebat dacă a fost impresionat de vreun jucător de la campioana României, Cociuc a răspuns sincer: „Nu!”.

Când i-a venit rândul, antrenorul Eghishe Melikyan a început cu o mustrare: „Vă respect profesia, dar nu mi-a plăcut că ați vorbit cu jucătorul în limba română”.

Dan Petrescu, laude pentru Pyunik Erevan: „Au venit cu charter, stau în camere single”

Dan Petrescu nu se dezminte nici înaintea manșei decisive cu Pyunik Erevan. Obișnuit să își laude adversarele indiferent de nivelul lor, antrenorul campioanei a găsit acum o serie de explicații inedite.

„Ultima oară când am jucat cu o echipă din Armenia la Cluj, ei au venit cu 10 ore înaintea meciului, obosiți. Acum, cei de la Pyunik au venit cu charter. Stau la un hotel foarte bun din Cluj, au rezervat 41 de camere, toate single. Au condiții foarte bune! Am înțeles că au și o primă foarte mare.

Sunt conștient de importanța acestui meci. Fotbalul este imprevizibil. Nu mai contează nimic din ce a fost. Doar meciul următor contează, atât pentru club, cât și pentru antrenor”, a spus Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

OFICIAL Tudor Băluță s-a întors în Liga 1: „Mult succes în tricoul alb-albastru!”

VIDEO + FOTO Klopp n-a suportat umilința din amicalul cu United și a schimbat toată echipa în minutul 32 » Era meciul în care prezentau echipamentul „hipnotizant”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (23)
propaganda
propaganda  •  13 Iulie 2022, 14:21

Eu nici nu as mai scrie despre fotbalul romanesc. Nu vedem niciun articol despre talentatii kickboxeuri romani. Armenii astia sunt niste amarati! Sigur ca polonezii au pierdut 1-5 la o echipa de azeri, dar polacii la fotbal cu cateva exceptii din nationala, sunt niste desculti. Dan Petrescu are pretentii de descult... Deja ma doare capul de cata "importanta" oferiti voi acestui meci si de modul in care se plange Bursucul! Pai tratezi meciul frumos ca sa nu te faci de ras, DAR E PENIBIL. E o echipa din lumea a 3-a a fotbalului, ori a 4-a mai degraba. Ai facut 0-0 in tur cu "Cociuc". Dar ce pretentii sa emiti de mar echipa cand te bate Sepsi? Valabil pentru orice echipa din Romania.

rav410wrc
rav410wrc  •  13 Iulie 2022, 09:56
Postat de rocky5 pe 12 Iulie 2022, 23:42

Dar un fcsbist gigist cu stema UTA cum crezi că pare? Mândru?

Pentru noi doar UTA conteaza !! Te simti Maggie, te simti !? ;)) DoarDiviziaB, sambata de la 11, la Fotbal minut cu minut :)) Enjoy !!

vasileroaita
vasileroaita  •  13 Iulie 2022, 08:56
Postat de Pana pe 13 Iulie 2022, 00:11

Bai mister de la pyunik: limba oficială în Republica Moldova este limba romana! Așa că ce tot o freci pe aici daca nu ai habar de nimic? In ce limba vrei sa vb? Nu sunt CFR ist dar sper sa va dea cu terenul în cap! 5-0, sa vezi deranj atunci.Hai CFR!

In Constitutia Republicii Moldova scrie ca limba oficiala este limba moldoveneasca!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează