INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BARCELONA

Elogii venite din partea adversarului, înainte de PSG - Barcelona: „E cel mai bun din lume!”

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2024 14:02 / Actualizat marti, 09 aprilie 2024 14:55

Joao Felix (24 de ani), atacantul împrumutat de Atletico la Barcelona, nu s-a ferit de cuvinte în a-l lăuda pe Kyilian Mbappe: „ Îmi place stilul lui. Fie că primește mingea la picior ori că ocupă spațiile, își etalează toată viteza și calitatea tehnică. Este precis și poate face diferența în orice echipă”.

  • PSG - Barcelona, în „sferturile” Ligii Campionilor, e programat miercuri, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe PrimaSport 1, OrangeSport 1 și DigiSport 1

Barcelona știe că marea amenințare pentru poarta lui ter Stegen rămâne Kylian Mbappe. Chiar dacă Luis Enrique îl folosește doar cu măsură în partidele din Ligue 1, golgheterul lui PSG îi sperie pe adversari, indiferent de măreția acestora. Admite acest lucru și Joao Felix.

Atacantul Barcelonei, împrumutat de la Atletico până la vară, trage un semnal de alarmă înaintea ciocnirii de mâine seară, pe Parc des Princes. "Este probabil cel mai bun atacant din lume", a declarat portughezul, într-un interviu acordat postului de Catalunya Radio.

Joao Felix: „Trebuie să ne ridicăm nivelul de joc"

Internaționalul lusitan, care s-a acomodat excelent în Catalunia și ar vrea să continue, a dezvăluit că îi place stilul său de joc: "Fie că primește mingea la picior, fie că ocupă spațiile libere, Mbappe își etalează toată viteza și calitatea tehnică. Kylian e precis și poate face diferența în orice echipă în care evoluează.

Și noi avem nevoie să ne ridicăm nivelul față de meciul din «optimile» cu Napoli. Parisul este mai bun decât campioana Italiei și va trebui să fim la înălțime. Sunt chiar încrezător că ne vom califica în semifinale!".

Cristiano „a luat foc”! Gata să-l pocnească pe arbitru cu pumnul!
ARABIA SAUDITĂ
Cristiano „a luat foc”! Gata să-l pocnească pe arbitru cu pumnul!

Joao Felix: „Jucătorii îl susțin 100% pe Xavi"

Același atacant de 29 de ani le promite fanilor blaugrana că nu face rabat de la efort: „Sunt pregătit să dau tot ce am mai bun, să-mi ajut echipa cât pot de mult și nu mă dau bătut. Antrenorul nostru va decide.

Îmi plac meciurile mari. Vreau să joc cu PSG și să ajut cât de mult pot. Sunt partidele în care mă simt cel mai motivat și în care am cele mai bune evoluții. Sper să fiu pe teren cât de mult pot
Joao Felix, atacant Barcelona

Ce se întâmplă cu Xavi? Este o persoană fantastică, ce înțelege jucătorii, pentru că el însuși a fost fotbalist. Suntem cu toții în spatele lui până în ultima zi în care va fi aici".

Îl va convinge Joao Felix pe Bernardo Silva?

Fostul star al celor de la Benfica a discutat cu spaniolii despre viitorul compatriotului său, Bernardo Silva. Despre care se zvonește, tot mai mult, că ar pleca în vară la clubul catalan. „Mi-a pus deseori întrebări despre oraș, despre club, despre unde să mănânce. Cred că l-am convins să vină la Barça. Dacă acceptă, îi voi cere comision!", a glumit Joao Felix.

6goluri în 8 meciuri din actuala ediție a Ligii Campionilor are Kylian Mbappe. În total, atacantul lui PSG a reușit 39 de goluri și 9 assisturi în 30 de partide din acest sezon

Citește și alte știri de fotbal internațional:

El este principalul pericol pentru Real Madrid! La 16 ani, îl cucerise deja pe Guardiola: „Wow, este foarte bun!”
Real Madrid - Manchester City
El este principalul pericol pentru Real Madrid! La 16 ani, îl cucerise deja pe Guardiola: „Wow, este foarte bun!”
BREAKING NEWS în Europa: Liverpool, acord cu înlocuitorul lui Klopp! » Contract pe 3 sezoane
ANGLIA
BREAKING NEWS în Europa: Liverpool, acord cu înlocuitorul lui Klopp! » Contract pe 3 sezoane

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează