INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STRANIERI

Turcii dezvăluie unde îl vinde Galatasaray pe Moruțan

Olimpiu Moruțan. foto: Instagram
Olimpiu Moruțan. foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 26 aprilie 2023 11:17 / Actualizat miercuri, 26 aprilie 2023 11:56

Olimpiu Moruțan, care a împlinit marți 24 de ani, s-ar muta din vară la Salernitana, pentru că Pisa intenționează să plătească doar 3,5 milioane de euro pentru el, cu două milioane sub cererea lui Galatasaray.

Galatasaray l-a împrumutat pe Olimpiu Moruțan la Pisa în 2022, pentru numai 150.000 de euro, și nu îl mai vrea înapoi. Încearcă doar să-l vândă în vară. Condiția e clară, cine îl dorește trebuie să plătească minimum 5,5 milioane.

MM Stoica refuză să-i prezinte scuze lui Răzvan Onea: „M-am întâlnit cu el în mall. Şi tu acum ce faci?”
RAPID - FCSB 1-0
MM Stoica refuză să-i prezinte scuze lui Răzvan Onea: „M-am întâlnit cu el în mall. Şi tu acum ce faci?”

Salernitana, gata să facă oferta oficială pentru Olimpiu Moruțan

Săptămâna trecută, jurnalistul italian Nicolo Schira, specializat în mercato, anunța că Pisa a luat decizia

„Vrea să-l achiziționeze definitiv pe Moruțan. Tratative în desfășurare împreună cu agentul său Ioan Becali și cu Galatasaray. Pisa poate activa opțiunea de cumpărare până pe 31 mai”, a postat ziaristul peninsular pe contul său de Twitter.

Este însă posibil ca mijlocașul care a împlinit marți 24 de ani să nu continue la Pisa. Potrivit cotidianului turc Fanatik, clubul toscan ar intenționa să achite numai 3,5 milioane de euro pentru „tricolor”, chiar dacă acesta a impresionat în Serie B, mai ales în prima parte a stagiunii, având acum 6 goluri și 7 pase decisive în 32 de meciuri.

Galatasaray nu vrea să audă de nicio reducere, mai ales că ar avea propuneri de 5,5 milioane. Și Fanatik prezintă și numele unei destinații probabile: Salernitana, care l-ar fi contactat pe impresarul jucătorului și ar fi gata să facă o ofertă oficială.

„Olimpiu Moruțan va rămâne în Italia”

În martie, când se specula deja în Italia de interesul Salernitanei, Ioan Becali a declarat pentru La Nazione: „Salernitana? Doar un zvon. Piața de transferuri se discută la sfârșitul campionatului”.

Agentul nu a negat însă că viitorul său ar putea fi legat de Peninsulă: „Confirm că sunt multe propuneri pentru el și, cel mai probabil, va rămâne în Italia”. 

Citește și:

Gabi Tamaș a relatat în premieră escapada din hotelul naționalei

Revoluție la Manchester United: 15 plecări! Inclusiv căpitanul Maguire e în pericol

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează