INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Guardiola, enervat de întrebările legate de program: „Dacă nu-mi place, plec să antrenez în Maldive”

Pep Guardiola , Foto- IMAGO
Pep Guardiola , Foto- IMAGO

Articol de - Publicat luni, 02 mai 2022 13:49 / Actualizat luni, 02 mai 2022 14:43

Manchester City a jucat 9 meciuri în aprilie, dar Pep Guardiola (51 de ani) nu mai protestează, ca până acum. Acceptă programul încărcat: „Fiecare își apără propria afacere”.

Luna trecută a fost extrem de încărcată pentru Manchester City. Campioana Angliei a jucat nu mai puțin de 9 meciuri (șapte în 20 de zile) în Premier, Champions League și FA Cup. 

Povestea incredibilă a unui caz de dopaj în Divizia A: „Am luat urină de la colegul și am adăugat apă, cu acordul agenților antidoping. Am spus adevărul și am luat 6 luni”
DOPAJ
Povestea incredibilă a unui caz de dopaj în Divizia A: „Am luat urină de la colegul și am adăugat apă, cu acordul agenților antidoping. Am spus adevărul și am luat 6 luni”

Pep Guardiola: „Nimic din ceea ce vor ei nu e o problemă”

Între confruntările cu Leeds (4-0), în campionat, și revanșa de la Madrid, în semifinalele Ligii, Pep Guardiola a fost întrebat iar despre acest program plin al echipei sale. A răspuns vorbind despre el, dar și despre cei care controlează planul partidelor. Înainte, era foarte supărat de atât de multe întâlniri și atât de apropiate. Acum, nu mai protestează. 

„Fiecare își apără propria afacere, iar televiziunile își protejează afacerea”, a declarat managerul lui City. „Noi ne adaptăm, asta încerc să spun. Dacă ei ne cer să jucăm sâmbătă, jucăm sâmbătă. Marți, jucăm marți. Joi, jucăm joi. Nimic din ceea ce vor ei nu e o problemă pentru noi". 

Ironia lui CTP, pusă în practică de Moscova! Cum vrea regimul Putin să pedepsească Wimbledon
WIMBLEDON
Ironia lui CTP, pusă în practică de Moscova! Cum vrea regimul Putin să pedepsească Wimbledon

Pep Guardiola: „Dacă nu-mi place, plec să antrenez în Maldive” 

Catalanul în vârstă de 51 de ani nu s-a oprit: „Pe de altă parte, dacă nu-mi place, mă duc acasă și nu o mai antrenez niciodată pe Manchester. Va trebui să mă mut într-o altă ligă. De exemplu, plec să antrenez în liga Maldivelor. Acolo sigur e un singur meci pe săptămână și va fi bine. Chiar minunat, sub palmieri”. 

53 de meciuria jucat Manchester City până acum în actuala stagiune în toate competițiile

A completat: „Dar nu este cazul meu, așa că nu mă mai întrebați nimic legat de acest subiect. Calendarul e la fel pentru toți. Liverpool joacă la 12:30. Îmi pare rău, însă nu e vina mea”. 

Manchester City în 2021-2022

CompetițieMeciuri
Premier34
Cupa Angliei5
Cupa Ligii2
Supercupă1
Champions11
Total53

Citește mai multe articole din fotbalul internațional:

CUTREMUR în Premier! Ce plănuiește Liverpool cu Salah dacă nu prelungește contractul acum!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează