INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - MANCHESTER UNITED 4-3

Ilie Dumitrescu dă de pământ cu Manchester United: „Are o exprimare de echipă mică!”

Fostul internațional Ilie Dumitrescu (54 de ani) a criticat în termeni duri prestația celor de la Manchester United din meciul cu Bayern Munchen, scor 3-4, din prima rundă a fazei grupelor Ligii Campionilor. +27   FOTO
Fostul internațional Ilie Dumitrescu (54 de ani) a criticat în termeni duri prestația celor de la Manchester United din meciul cu Bayern Munchen, scor 3-4, din prima rundă a fazei grupelor Ligii Campionilor.

Articol de - Publicat joi, 21 septembrie 2023 09:31 / Actualizat joi, 21 septembrie 2023 10:04

Fostul internațional Ilie Dumitrescu (54 de ani) a criticat în termeni duri prestația celor de la Manchester United din meciul cu Bayern Munchen, scor 3-4, din prima rundă a fazei grupelor Ligii Campionilor. 

„Diavolii roșii” au început prost acest sezon de Liga Campionilor, fiind învinși la Munchen, de Bayern, scor 3-4. 

Andrei Nicolescu, reproșuri pentru jucătorii lui Ovidiu Burcă: „Din punct de vedere sportiv nu suntem foarte bine. Mă așteptam să nu fim «căței»”
DINAMO
Andrei Nicolescu, reproșuri pentru jucătorii lui Ovidiu Burcă: „Din punct de vedere sportiv nu suntem foarte bine. Mă așteptam să nu fim «căței»”

Ilie Dumitrescu, fost jucător în Premier League, la Tottenham Hotspur și West Ham United, crede că Manchester United este în prezent o echipă lentă, care nu are nicio reacție. 

Ilie Dumitrescu, critici pentru Manchester United după înfrângerea în fața lui Bayern Munchen: „Are o exprimare de echipă mică”

„Mi s-a părut cu un plus de viteză Bayern, o echipă care are un joc extrem de elaborat. Nemții controlează jocul și pun presiune pe adversar. De cealaltă parte, am văzut un Manchester United fără reacție, cel puțin în prima repriză.

Mi s-a părut o echipă lentă, care nu reușea să pună probleme. Parcă nu mai este Manchester United, ci o echipă normală. Are o exprimare de echipă mică! 

În multe momente de joc acceptă să fie dominată de adversar, chiar dacă în formula de start îi are pe Bruno Fernandes sau Christian Eriksen”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport. 

Ilie Dumitrescu: „Manchester United nu are consistență”

Fostul jucător al Stelei mai crede că Manchester United ar fi trebuit să arate că are o anumită identitate în joc, în ciuda absențelor numeroase de lot. 

Erik Ten Hag, antrenorul englezilor, nu s-a putut baza pe fotbaliști precum Mason Mount, Raphael Varane, Aaron Wan Bissaka sau Luke Shaw. 

„N-are consistență! Să nu uităm că două goluri au fost marcate de Casemiro. Mă uitam și la soluțiile de pe bancă: Martial, McTominay și Garnacho. 

Au fost probleme de lot dar, indiferent de ele, echipa trebuie să aibă o identitate de joc. La Bayern se cunoaște asta”, a mai precizat Ilie Dumitrescu. 

În runda secundă din faza grupelor Ligii Campionilor, Manchester United o întâlnește acasă pe Galatasaray, în timp ce Bayern joacă în deplasare cu FC Copenhaga. 

Clasamentul grupei A din Liga Campionilor

Citește și: 

Andre Oh NU! Portarul de 52 de milioane al lui Manchester United a gafat rușinos la Munchen

Adrian Păun n-a rezistat mult la Hapoel Beer-Sheva. Mijlocașul român a fost anunțat la noua echipă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
adrian.7
adrian.7  •  21 Septembrie 2023, 17:35

Ilie Dumitrescu cârciumarul, cel considerat la nivel de PR de GSP cel mai mare fotbalist român, are din nou păreri...

gazistu
gazistu  •  21 Septembrie 2023, 14:04

pai dupa plecarea lui Sir Alex Ferguson, United e o echipa medie in Pr. League

VardyParty
VardyParty  •  21 Septembrie 2023, 11:44

Bravo Ilie, 10-hag si-a notat. Keano e de aceeași părere cu tine. Respect.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează