INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FARUL - SHERIFF 1-0

Ilie Dumitrescu îl pune în gardă pe Hagi: „Cred că e o problemă acolo!”

Ilie Dumitrescu / Captură Digi Sport
Ilie Dumitrescu / Captură Digi Sport

Articol de - Publicat joi, 13 iulie 2023 07:43 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 23:54

Ilie Dumitrescu, un nume de referință în fotbalul românesc, personaj apropiat de Gică Hagi, subliniază un detaliu îngrijorător remarcat la Farul în meciul cu Sherfiff Tirapsol, câștigat de dobrogeni cu 1-0. „Mister” consideră că „marinarii” au suferit din punct de vedere fizic pe final, un detaliu care poate cântări mult în returul complicat din Transnistria.

  • Returul e programat pe 18 iulie, de la 20:00, la Tiraspol
  • Dacă trece de Sheriff, Farul va prelua statutul de cap de serie și va juca împotriva învingătoarei dintre Hamrun Spartans și Maccabi Haifa (0-4 în tur), în turul 2 preliminar din Champions League
  • Dacă este eliminată de gruparea din Tiraspol, Farul va „retrograda” direct în Conference League și va da în turul 2 preliminar peste învinsa „dublei” FC Urartu - HSK Zrinjski (0-1 în tur)

Campioana a fost „înghesuită” de Sheriff în a doua parte a meciului, dar a rezistat eroic fără gol primit, chiar și cu puțină „benzină” rămasă în rezervor. Ilie Dumitrescu atrage atenția asupra acestei aspect, o problemă care, în opinia fostului mare fotbalist, „nu se întâmpla pe final de campionat”.

Doar doi sub standarde  » Jucătorii de la Farul care au dezamăgit cu Sheriff + remarcații „Regelui”
FARUL - SHERIFF 1-0
Doar doi sub standarde » Jucătorii de la Farul care au dezamăgit cu Sheriff + remarcații „Regelui”

Ilie Dumitrescu: „Cred că e o problemă de ordin fizic la Farul”

„Repriza a doua nu a fost la fel de consistentă, nu am câștigat la fel de multe dueluri, mulți jucători n-au mai avut același ritm, n-am reușit să împingem jocul. Cred că este și o problemă de ordin fizic, ceea ce nu se întâmpla pe final de campionat

Este un progres față de meciul din Supercupă, mi-au plăcut Boli, Nedelcu, el și Artean au jucat foarte bine la mijloc. Mazilu, activ, dar fără reușite. Alibec s-a zbătut foarte mult. Au apărut și ocaziile adversarilor, iar aici trebuie să-l remarcăm pe Aioani, care a fost într-o seară extraordinară și a scos multe mingi grele. 

Farul a știut să sufere, a reușit să gestioneze bine Hagi momentele cu anumite schimbări. Cei care au venit de pe bancă au avut un aport foarte bun pe faza defensivă. E un rezultat pozitiv. A fost o perioadă complicată pentru Hagi, cu mulți jucători cărora a trebuit să le dea liber”, a punctat Ilie Dumitrescu, la „Digi Sport Special”

Gică Hagi, decizie anunțată la final: „Toți care au jucat rămân acasă”

La finalul victoriei din prima manșă a turului I preliminar al Ligii Campionilor, tehnicianul Gheorghe Hagi a anunțat că fotbaliștii care au evoluat cu Sheriff nu vor fi pe teren sâmbătă, când dobrogenii se deplasează la Sibiu pentru confruntarea cu Hermannstadt din prima etapă a Superligii.

Cei care au jucat azi rămân la Constanța. Mergem cu ceilalți la Hermannstadt. Minimum 11 vor rămâne la Constanța, mergem cu ceilalți la Sibiu. Mergem să luptăm, să câștigăm, avem 30+ jucători, vom face o echipă care să lupte și în campionat”, a declarat Hagi joi seara. 

Important era să câștigăm, am scos un rezultat pozitiv. Partida din Supercupă ne-a ajutat să ne intrăm în ritm pentru acest meci.

Sheriff e o echipă bună, drept dovadă ce a făcut și anul trecut, în Conference League. Însă pentru noi a fost important rezultatul, domnul Hagi le-a anticipat jocul, sistemul și tot ce-au pregătit.

- Dragoș Nedelcu, mijlocaș Farul

VIDEO Gică Hagi și principalele concluzii după Farul - Sheriff 1-0

Citește și alte știri despre Farul - Sheriff 1-0: 

Ce a remarcat Viorel Moldovan în Farul - Sheriff + fotbalistul care l-a impresionat: „Cel mai bun! Mi-a plăcut foarte mult”

Atenție, avantaj fragil! Farul o învinge cu emoții pe Sheriff, iar calificarea se decide la Tiraspol

Hagi, decizie anunțată la final: „Toți care au jucat azi rămân acasă” » Cum va arăta Farul în următorul meci

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (5)
talpaiadului
talpaiadului  •  13 Iulie 2023, 15:37

Adevarata problema a fost faptul ca Sheriff are un lot superior din punct de vedere calitativ in comparatie cu Farul. Aia au 4-5 jucatori cum nu vezi in tot campionatul nostru, noroc ca a fost adusi in vara si nu au avut timp sa se cunoasca foarte bine intre ei si sa apara automatisme in jocul echipei. Anul trecut Sheriff a jucat mai bine in deplasare decat acasa, asa ca acest 1-0 chinuit s-ar putea sa fie suficient pentru ca Farul sa obtina calificarea. Bafta maxima!

paolo16
paolo16  •  13 Iulie 2023, 13:32
Postat de parachioara5 pe 13 Iulie 2023, 13:11

Ilie ...axul central al analistilor sportivi ...mai prost ca el nu i nimeni ...

În schimb tu...

parachioara5
parachioara5  •  13 Iulie 2023, 13:11

Ilie ...axul central al analistilor sportivi ...mai prost ca el nu i nimeni ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează