INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MERCATO

Real Madrid i-a stabilit deja salariul lui Kylian Mbappe: de trei ori mai mic decât la PSG! Ce bonus uriaș ratează la Paris!

Kylian Mbappe, atacant PSG.
Foto: Getty Images
Kylian Mbappe, atacant PSG. Foto: Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 14 iunie 2023 14:18 / Actualizat miercuri, 14 iunie 2023 14:37

Kylian Mbappe (24 de ani) susține că nu vrea să plece acum de la PSG, dar Real Madrid se pregătește să-l ia în această vară. Îl așteaptă cu un salariu de 25 de milioane de euro. La Paris, atacantul câștigă 72 de milioane!

A treia vară la rând se va vorbi despre Kylian Mbappe. Va rămâne încă un an la PSG sau se va transfera imediat la Real Madrid?

Real Madrid l-a prezentat pe Jude Bellingham
Real Madrid
Real Madrid l-a prezentat pe Jude Bellingham

Kylian Mbappe: „Nu am cerut să fiu vândut"

În vârstă de 24 de ani, din 2017 la Paris, noul căpitan al Franței a anunțat luni seară că nu va activa clauza de prelungire a contractului până în 2025. Dar, după ce Le Parisien a susținut că e aproape de a semna cu clubul blanco, a reacționat pe social media: „Minciuni. Sunt fericit la PSG". Dezvăluind că le-a comunicat șefilor roș-albaști încă din iulie 2022 că va părăsi Parc des Princes în 2024.

„Nu am cerut nici să fiu vândut, nici să fiu lăsat să plec la Real Madrid. Cu PSG, nu am vorbit niciodată despre prelungire. Sunt bucuros să rămân la Paris și sezonul viitor", a declarat Mbappe pentru Gazzetta dello Sport.

Kylian Mbappe ar fi primit la PSG un bonus de 90 de milioane de euro în sezonul 2024-2025

Numai că același Le Parisien are informații că Madridul e gata să-l ia și în această vară. Chiar dacă suma de transfer e foarte mare pentru un jucător aflat înaintea ultimului an de contract: 170 de milioane de euro.

Potrivit cotidianului francez, Real i-a pregătit și salariul. Mbappe ar câștiga anual 25 de milioane de euro. Aproape de trei ori mai mic decât primește în prezent la PSG, 72 de milioane! Și, dacă va continua la parizieni în 2023-2024, va încasa și un bonus de fidelitate de 80 de milioane, după cel de 70 de milioane pentru 2022-2023. Ar fi luat încă 90 de milioane, în cazul în care ar fi prelungit pentru 2024-2025.

Kylian Mbappe: „Carențe din cauza cărora plătim întotdeauna la PSG"

Mbappe afirmă că e fericit pe Parc des Princes, însă nu ascunde că îl nemulțumește ceva: „Eu vreau să câștig toate trofeele. Știam că avem carențe la PSG din cauza cărora plătim întotdeauna, mai devreme sau mai târziu. Trebuie să învățăm din greșeli pentru a nu le mai repeta de fiecare dată". 

Citește și:

Manchester United îl vrea pe portarul viitorilor noștri adversari din preliminariile CE 2024! Ce trebuie să se întâmple pentru a se realiza transferul

Povestea dramatică a unuia dintre adversarii din naționala Kosovo » Vedat Muriqi, golgheterul din La Liga crescut în război: „Soldații au intrat în casă și ne-au amenințat”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează