INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OPTIMI LIGA CAMPIONILOR

Leipzig - Liverpool, meciul tur din „optimile” Champions League, s-ar putea disputa la Budapesta, după ce a fost interzis în Germania!

Așa arată Puskas Arena, stadionul din Budapesta unde s-ar putea disputa Leipzig-Liverpool
foto: Guliver/Getty Images
Așa arată Puskas Arena, stadionul din Budapesta unde s-ar putea disputa Leipzig-Liverpool foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 05 februarie 2021 10:29 / Actualizat vineri, 05 februarie 2021 11:05

UEFA ia în calcul Budapesta, capitala Ungariei, pentru disputarea meciului din „optimile” Ligii, dintre Leipzig și Liverpool, dacă echipele nu se pun de acord asupra unei alte locații.

Leipzig - Liverpool, manșa tur a optimii de finală din Liga Campionilor, programată pe 16 februarie, nu se poate juca în Germania, urmare a restricțiilor impuse de autorități, pe fondul pandemiei de coronavirus. Dar s-ar putea disputa la Budapesta!

Leipzig - Liverpool s-ar putea juca la Budapesta

UEFA a pus la punct un plan de urgență pentru astfel de situația, iar capitala Ungariei e considerată „o locație sigură” din acest punct de vedere. Dacă echipele nu vor veni cu o soluție, partida este de așteptat să se dispute pe Puskas Arena, acolo unde s-a jucat în august și Supercupa Europei, Bayern - Sevilla 2-1.

La această situație s-a ajuns după ce nemții au interzis toate zborurile din țările afectate de COVID-19, iar Anglia se află în vârful listei. Interdicția expiră pe 17 februarie.

Într-o situație asemănătoare se află și Arsenal. Meciul cu Benfica, de la Lisabona, din „16”-imile Europa League, are șanse mici să se dispute conform programului. Autoritățile portugheze au luat o decizie asemănătoare cu cea a nemților.

Dacă interdicțiile din Germania se vor prelungi și după data de 17 februarie, va fi afectată și „dubla” dintre Manchester City și Borussia Monchengladbach. Turul este programat pe 24 februarie. La fel se tem cei de la Atlético, pentru vizita lui Chelsea la Madrid, prevăzută cu o zi mai devreme.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Liga Campionilor, dată peste cap de coronavirus » „Optimea” Leipzig - Liverpool, interzisă în Germania

Champions League se transformă! Anunțul UEFA + planul lui Real Madrid a eșuat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează