INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - VILLARREAL 2-0

VIDEO + FOTO I-au scufundat în 3 minute! Liverpool, cu un picior în finala Champions League

Liverpool a învins-o pe Villarreal, scor 2-0 în manșa tur a semifinalelor Ligii Campionilor, și e cu un picior în finală! +16   FOTO
Liverpool a învins-o pe Villarreal, scor 2-0 în manșa tur a semifinalelor Ligii Campionilor, și e cu un picior în finală!

Articol de - Publicat miercuri, 27 aprilie 2022 23:50 / Actualizat joi, 28 aprilie 2022 00:15

Liverpool a învins-o cu 2-0 pe Villarreal în manșa tur din semifinalele Ligii Campionilor, iar echipa lui Klopp e cu un picior în finală!

Liverpool - Villarreal 2-0. Cronică: Tsunami roșu

Trupa lui Klopp a făcut clar diferența după pauză, când ultradefensivul ”Submarinul Galben” n-a mai rezistat furtunii teribile pornite pe Anfield.

A doua ciocnire anglo-spaniolă nu a început cu focuri de artificii precum regalul fotbalistic de cu o seară înainte de la Manchester. Dominarea lui Liverpool n-a fost atât de sufocantă și nici raportul de forțe cu Villarreal atât de dezechilibrat în prima repriză. 

Gafă uluitoare! Ionuț Radu a îngropat-o pe Inter în lupta la titlu
SERIE A
Gafă uluitoare! Ionuț Radu a îngropat-o pe Inter în lupta la titlu

Atmosfera de pe Anfield Road nu a copleșit deținătoarea Europa League, calmă, bine așezată în apărare, rezistentă la șoc. Într-o jumătate de ceas, "cormoranii" au avut două situații de poartă, cu Mané și Díaz la finalizare, fără emoții pentru Rulli. La fel, șutul lui Salah, mult peste poartă. 

Ce bară, Thiago! 

Liverpool trebuia să muncească, să aibă răbdare pentru a desface liniile adverse apropiate. Luis Díaz a încercat iar ținta de la distanță, fără succes, însă cel mai aproape de gol au trecut Mané, șut deviat salvator în corner de Raul Albiol, și, mai ales, Thiago Alcântara, "torpilă" direct în vinclu! Un 0-0 la pauză, cu Villarreal care nu a pus deloc probleme în atac. 

+12 FOTO

Scurtcircuit „galben”

Actul secund le-a adus în scenă cu mai multă furie și eficiență pe gazde. Norocul absent în cazul lui Thiago i-a surâs lui Henderson. Estupiñán a deviat nefericit mingea centrată pe sus de căpitanul "roșiilor", suficient de mult cât să-l surprindă pe Rulli, care n-a putut decât șterge cu vârful degetelor mingea de 1-0, bară-gol. 

Imediat, a venit șocul ce a scufundat "Submarinul Galben": pasă filtrantă Salah printre picioarele lui Pau Torres și balon înțepat de Mané pe lângă portar. 2-0 în două minute și tot planul lui Emery s-a dat peste cap. Și problema era că n-avea nimic pregătit de rezervă, în timp ce asaltul "cormoranilor" continua fără întrerupere. Alte două goluri, Robertson și Alexander-Arnold, au fost anulate corect pentru ofsaid.

Nici schimbările n-au adus nimic bun pentru Villarreal, meciul fiind după pauză antrenament cu un public efervescent pentru băieții lui Klopp. Care au forțat desprinderea la 3-0, dar nu au mai găsit-o, în fața unui adversar complet debusolat șl care a tras prima oară la poartă în minutul 87, prin Boulaye Dia, mai mult pentru statistică. 

Diferența de valoare a fost și mai mare decât scorul, iar minunile cu Juventus și Bayern par greu de repetat în returul de marți. Liverpool este cu un pas într-o nouă finală. 

FINAL. Liverpool - Villarreal 2-0

Liverpool - Villarreal, echipele de start:

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, T. Alcantara - Salah, Mane, Diaz
Antrenor: Jurgen Klopp

Villarreal: Rulli - Foyth, Albiol, P. Torres, Estupinian - Chukwuenze, Capoue, Parejo, Coquelin - Lo Celso, Danjuma
Antrenor: Unai Emery

Stadion: Anfield (Liverpool)
Arbitru: Szymon Marciniak

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (13)
chinese_democracy
chinese_democracy  •  28 Aprilie 2022, 19:17
Postat de elgabri pe 27 Aprilie 2022, 23:22

offside !! la golul 2

:))))))))))) Stii ca daca nu dadea Mane golul ala probabil se termina mai rau, nu ?:))))))

mihai041
mihai041  •  28 Aprilie 2022, 13:59
Postat de elgabri pe 27 Aprilie 2022, 23:22

offside !! la golul 2

VAR-ul a zis onside.Am impresia că tu cam ești în ofsaid.

freddy
freddy  •  28 Aprilie 2022, 10:30

Real-Liverpool. Ce finala de vis.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează