INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - INTER

Tocmai rivala de moarte l-a inspirat să-și dorească Liga Campionilor! Declaraţie surprinzătoare a lui Erling Haaland înaintea finalei

Erling Haaland susține că a fost cumpărat pentru a câștiga Liga Campionilor. Foto: Imago Images
Erling Haaland susține că a fost cumpărat pentru a câștiga Liga Campionilor. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 09 iunie 2023 13:40 / Actualizat vineri, 09 iunie 2023 18:09

Erling Haaland (22 de ani), golgheterul lui Manchester City, a admis că triumful lui Manchester United din 2008, în finala cu Chelsea, și sărbătoarea care a urmat l-au făcut să-și dorească să celebreze și el câștigarea trofeului într-o bună zi. Atunci avea 7 ani.

  • Manchester City - Inter se joacă sâmbătă, 10 iunie, de la ora 22:00, pe arena Ataturk, din Istanbul. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1

Erling Haaland nu prea pare să țină cont de marea rivalitate dintre Manchester City și Manchester United. Chiar în ajunul finalei Ligii Campionilor, cu Inter, atacantul norvegian al „cetățenilor” a dezvăluit că visează să ridice trofeul Ligii Campionilor deasupra capului încă de la vârsta de șapte ani. Inspirat tocmai de triumful lui United din 2008, în fața lui Chelsea (1-1, 6-5 la penalty-uri), în finala disputată la Moscova.

Rapid face un transfer de titlu! Spaniolul adus de Dinamo cu 33.000 de euro pe lună ajunge în Giulești
RAPID
Rapid face un transfer de titlu! Spaniolul adus de Dinamo cu 33.000 de euro pe lună ajunge în Giulești

Erling Haaland: „A fost visul meu de când îmi amintesc”

„Toată viața am visat și m-am gândit să câștig Liga Campionilor - a fost visul meu de când îmi amintesc. În 2008, am văzut Manchester United - Chelsea și apoi, la final, sărbătoarea învingătorilor. 

De atunci mi-a intrat în cap ca într-o bună zi să ajung să celebrez și eu un asemenea triumf. Acum sunt foarte aproape”, a spus golgheterul lui Pep Guardiola într-un interviu acordat BBC.

Erling Haaland susține că a fost cumpărat pentru a câștiga Liga Campionilor

Haaland a fost chiar filmat în timp ce fredona imnul Ligii Campionilor în mașină, pe vemea când îmbrăca tricoul lui Red Bull Salzburg: „Îmi place această competiție și îmi place și melodia, de aceea am ascultat-o. Este foarte frumoasă!”.

Atacantul în vârstă de 22 de ani n-are nicio îndoială că Manchester City l-a cumpărat de la Borussia Dortmund, vara trecută, pentru a cuceri în sfârșit cel mai râvnit trofeu din Europa.

„Premier League au câștigat-o de două ori la rând înainte să vin eu aici, ei știu cum să câștige Premier League. Singurul lucru care le lipsește este Liga Campionilor, așa că puteți citi printre rânduri – am venit aici cu un motiv”, este convingerea internaționalului norvegian.

52 de goluria înscris Haaland pentru Manchester City în 2022/2023, la primul său sezon în tricoul „cetățenilor”

Citește și:

„Cușcă” și „lanțuri” pentru Erling Haaland! Cum se pregătește Inter Milano să-l anihileze pe starul lui Manchester City

Situația lui Ianis Hagi la Rangers: „Dacă-i nefericit, nu va fi împiedicat să plece”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează