INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID

Legenda lui Real Madrid și-a anunțat plecarea, după succesul din finala cu Liverpool: „Emoția este brutală, a fost ultimul meu meci”

Modric (stânga) și Marcelo (dreapta)/ foto Imago Images
Modric (stânga) și Marcelo (dreapta)/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2022 11:02 / Actualizat duminica, 29 mai 2022 11:44

Marcelo (34 de ani), căpitanul lui Real Madrid, și-a anunțat plecarea de la club, după victoria din finala Champions League, 1-0 cu Liverpool.

Pentru fundașul stânga brazilian a fost al 5-lea succes într-o finală de Liga Campionilor cu madrilenii, însă prima din calitate de căpitan. Deși nu a jucat cu Liverpool, Marcelo a fost cel care a ridicat trofeul la festivitatea de premiere. Fundașul a ajuns la 25 de trofee cu Real Madrid și este cel mai titrat jucător din istoria clubului. Legendarul Gento este al doilea, cu 24 de trofee.

Courtois s-a răzbunat după cel mai bun meci din carieră: „O lipsă de respect! Au râs de mine, dar uite-mă aici, un câștigător”
Liverpool - Real Madrid 0-1
Courtois s-a răzbunat după cel mai bun meci din carieră: „O lipsă de respect! Au râs de mine, dar uite-mă aici, un câștigător”

Marcelo și-a anunțat plecarea de la Real Madrid

„Este un moment foarte frumos. Când ești primul căpitan, visezi să ridici cupa. Am devenit singurul brazilian care a ridicat Liga Campionilor în calitate de căpitan al lui Real Madrid.

Emoția este brutală, a fost ultimul meu meci pentru Real Madrid, dar sunt foarte fericit. Nu este o zi tristă, plec cu multă bucurie, recunoscător fanilor și nopților magice pe care le-am trăit pe Bernabeu

Nu mă simt ca o legendă, sunt o persoană care se bucură de fiecare moment. Am fost destul de norocos să fiu căpitan și să ridic Cupa înainte de despărțire. Ultimul meci de pe Bernabeu a fost un mini rămas-bun, dar acum nu pot spune la revedere mai bine decât cu a cincea Ligă a Campionilor. Am închis un ciclu foarte frumos”, a declarat Marcelo, citat de Marca. 

Marcelo a sosit la Madrid în 2007, de la Fluminense. Fundașul brazilian a bifat nu mai puțin de 546 de meciuri în tricoul „albilor”, marcând de 38 de ori în toate competițiile.

CV Marcelo la Real Madrid:

  • 5 Champions League
  • 6 La Liga
  • două Cupe ale Regelui
  • 3 Supercupe ale Europei
  • 3 Campionate Mondiale ale Cluburilor
  • 5 Supercupe ale Spaniei

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Kroos s-a enervat și a plecat în timpul interviului: „Ai așteptat 90 de minute să-mi pui întrebarea asta de rahat?!”

Ancelotti, cel mai mare antrenor din istoria Ligii: „Nu-mi vine să cred ce a făcut Courtois!”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  29 Mai 2022, 12:49

Era si timpul sa plece rusinea asta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează