INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DORTMUND - PSG

FOTO Mbappe, ratarea sezonului în Liga Campionilor! N-a marcat cu poarta goală și putea s-o îngroape pe PSG

Kylian Mbappe (24 de ani) a irosit o ocazie rarisimă în minutul 17 al meciului Dortmund - PSG, la scorul de 0-0. Francezii au nevoie de victorie pentru a se califica în „optimile” Ligii Campionilor. +4   FOTO
Kylian Mbappe (24 de ani) a irosit o ocazie rarisimă în minutul 17 al meciului Dortmund - PSG, la scorul de 0-0. Francezii au nevoie de victorie pentru a se califica în „optimile” Ligii Campionilor.

Articol de - Publicat miercuri, 13 decembrie 2023 22:55 / Actualizat joi, 14 decembrie 2023 03:02

Kylian Mbappe (24 de ani) a irosit o ocazie rarisimă în minutul 17 al meciului Dortmund - PSG, la scorul de 0-0. Francezii au remizat, scor 1-1, și au obținut calificarea în optimile de finală. 

PSG era cu spatele la zid în ultima rundă a grupei F din Liga Campionilor. Campioana Franței avea nevoie de o victorie pentru a fi sigură că merge în faza optimilor de finală. N-a ratat-o niciodată în ultimele 11 sezoane!

FOTO. Kylian Mbappe, ratare incredibilă în Dortmund - PSG 

Mbappe ar fi putut să o apropie pe PSG de obiectiv. În minutul 17 a preluat în spatele lui Sule, l-a depășit pe portarul Kobel, dar nu și-a făcut bine pașii. Cu poarta goală în față, a așteptat prea mult și i-a permis lui Sule să revină și să respingă.

Mbappe, ratarea sezonului în Liga Campionilor! N-a marcat cu poarta goală și putea s-o îngroape pe PSG

PSG a fost salvată de AC Milan, care a obținut o victorie cu 2-1 pe terenul lui Newcastle pentru a-și asigura locul în Europa League. Dacă englezii câștigau, PSG ar fi alunecat pe locul 3 și ar fi ratat optimile UCL.

Clasamentul actualizat în grupa F din Liga Campionilor:

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

FOTO Pierluigi Collina trage un semnal de alarmă, după pumnul încasat de arbitrul Halil Umut Meler: „Asta e și mai îngrijorător!”

FIFA a anunţat finaliştii pentru trofeul de Antrenorul Anului: Pep Guardiola se luptă cu 2 italieni

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
Misu1950
Misu1950  •  14 Decembrie 2023, 08:52

Mai degraba, mie mi se pare "interventia salvatoare" a anului facuta de un fundas...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează