INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  NAPOLI - BARCELONA

FOTO + VIDEO L-au surprins în direct! » Metoda ingenioasă prin care a reușit să facă aseară testul doping, la două ore după Napoli - Barcelona

Articol de - Publicat joi, 22 februarie 2024 17:14 / Actualizat joi, 22 februarie 2024 19:19

Juan Jesus (32 de ani), integralist aseară la Napoli - Barcelona, din turul „optimilor” Ligii Campionilor (1-1), a fost surprins la două ore după finalul meciului în timp ce se plimba în picioarele goale pe gazonul umed. Fundașul brazilian a explicat ulterior stratagema.

Napoli a ieșit onorabil din duelul de pe „Diego Armando Maradona", remizând cu Barcelona în prima manșă a "optimilor" Ligii Campionilor (1-1) după ce Osimhen a anulat avantajul luat de Lewandowski. Defensiva noului antrenor Francesco Calzona s-a descurcat destul de bine, neoferind multe ocazii de gol oaspeților.

Cu ce se ocupă „Angelina Jolie de România”, femeia care i-a frânt inima lui Mititelu jr.: „Cu asta te lauzi?”
MONDEN
Cu ce se ocupă „Angelina Jolie de România”, femeia care i-a frânt inima lui Mititelu jr.: „Cu asta te lauzi?”

Juan Jesus a fost printre cei ma buni de la campioana Italiei, primind nota 6,5 în Gazzetta dello Sport, care i-a reproșat numai că n-a putut să „închidă" la golul lui Lewandowski. Mai greu însă decât confruntarea cu trupa blaugrana a fost după ce numele său a fost tras la sorți pentru a face testul doping. La două ore după sfârșitul partidei de la Napoli, stoperul brazilian tot dădea ture de stadion!

VIDEO. Juan Jesus a mai jucat un „meci" după duelul cu Barcelona!

L-a descoperit un ziarist spaniol care tocmai se pregătea să plece de la stadion și l-a întrebat ce face și, mai ales, de ce umblă desculț prin iarbă aproape de miezul nopții?? Atunci a aflat, cu mare surprindere, că jucătorul nu poate să facă testul din cauză că nu reușește să urineze! Nici măcar soluția obișnuită cu berea nu a dat rezultat, așa că s-a apelat la varianta de urgență. Surâzător și singur pe o arenă pustie,

Juan Jesus a dezvăluit pentru postul spaniol „El Chiringuito TV" că a fost trimis la plimbare în picioarele goale, pentru că în contact cu umiditatea gazonului și cu temperatura scăzută a suprafeței verzi se stimulează umplerea vezicii și astfel va putea să umple eprubetele pentru controlul doping făcut de UEFA.

1.739minute a bifat Juan Jesus în acest sezon la Napoli în toate competițiile. Brazilianul a jucat 20 meciuri în Serie A, Liga Campionilor și Supercupa Italiei, reușind un assist

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Verdictul dureros dat de presa spaniolă în privința lui Ianis Hagi: „Este una dintre dezamăgirile sezonului!”
STRANIERI
Verdictul dureros dat de presa spaniolă în privința lui Ianis Hagi: „Este una dintre dezamăgirile sezonului!”
S-a stins fostul adversar al Stelei din grupele Ligii Campionilor. Câștigătorul CCE avea 78 de ani!
PORTUGALIA
S-a stins fostul adversar al Stelei din grupele Ligii Campionilor. Câștigătorul CCE avea 78 de ani!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
brentford
brentford  •  22 Februarie 2024, 18:07

Incredibil ce mizerii de "articole de sport" ajung pe prima pagina.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează