INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DORTMUND - MILAN 0-0

Metoda neconvențională prin care AC Milan a anulat avantajul galeriei celor de la Borussia Dortmund

Stefano Pioli
Stefano Pioli

Articol de - Publicat joi, 05 octombrie 2023 13:45 / Actualizat joi, 05 octombrie 2023 14:07

Antrenorul Milanului, Stefano Pioli, a pregătit meciul de la Dortmund gândindu-se și la impactul cu atmosfera incendiară pe care o fac suporterii Borussiei pe Signal-Iduna Park. Iar la ultimul antrenament dinaintea meciului le-a pus jucătorilor o înregistrare cu „Zidul Galben”.

Milan a scos un punct la Dortmund (0-0), la capătul unei partide pe care a pregătit-o minuțios, de la A la Z. Antrenorul Stefano Pioli și-a luat măsuri inclusiv împotriva temuților suporteri ai galben-negrilor, porecliți "Zidul Galben" și renumiți pentru atmosfera incendiară pe care o fac pe Signal-Iduna Park.

Victoria Beckham rupe tăcerea, după ce David ar fi înșelat-o cu asistenta personală: „N-am fost așa nefericită în viața mea”
METROSPORT
Victoria Beckham rupe tăcerea, după ce David ar fi înșelat-o cu asistenta personală: „N-am fost așa nefericită în viața mea”

Înregistrare cu „Zidul Galben" la antrenamentul lui AC Milan

Rossonerii au efectuat la Milano ultimul antrenament dinaintea meciului, chiar înaintea zborului spre Germania. Dar în atmosfera specifică aceleia de la Dortmund! Pioli le-a pus jucătorilor la stația de amplificare o înregistrare cu "Zidul Galben", astfel încât aceștia să știe ce-i așteaptă.

Stefano Pioli: „Era vital ca jucătorii să se adapteze la infernul de la Dormund"

"Eu eram avizat. Dar mai important era ca băieții să se adapteze cât de cât la infernul de pe acest stadion. De aceea am pregătit jocul așa. Era vital ca ei să se înțeleagă bine unul cu celălalt pe teren. Vocea mea oricum nu puteau s-o audă în hărmălaia pe care au provocat-o fanii Borussiei", a comentat Pioli.

Singurul jucător milanez la curent cu „pericolul" pe care-l reprezintă „Zidul Galben" era Christian Pulisic. Mijlocașul ofensiv a crescut în curtea Borussiei, pentru care a jucat 3 ani în Bundesliga, între 2016 și 2019, înainte de a pleca la Chelsea. 

Citește și: 

Ce notă a primit Istvan Kovacs după Newcastle - PSG 4-1 » Reproșul francezilor de la L'Equipe

Întrebarea care l-a iritat pe Luis Enrique, după Newcastle - PSG 4-1: „Cred că ai văzut alt meci”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
maistorkokir
maistorkokir  •  05 Octombrie 2023, 17:10

sunt convins ca a contat decisiv acest aspect, si de aceea s-a terminat 0-0, si nu 1-0 pt gazde ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează