INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - BAYERN 3-0

Mihai Stoica dezvăluie că Sane a mai fost implicat într-un incident, la naționala Germaniei, după meciul cu România: „S-a dus peste el și i-a lipsit foarte puțin să-i tragă una”

Mihai Stoica, manager general FCSB
Mihai Stoica, manager general FCSB

Articol de - Publicat joi, 13 aprilie 2023 12:46 / Actualizat joi, 13 aprilie 2023 13:30

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al vicecampioanei României, FCSB, a dezvăluit că Leroy Sane (27 de ani), extrema lui Bayern Munchen, a mai fost implicat într-un incident de genul celui cu Sadio Mane, de după meciul cu Manchester City, din Liga Campionilor. 

Oficialul roș-albaștrilor a spus că o altercație ar fi avut loc și între Sane și Joshua Kimmich, colegul de la club. Totul s-a întâmplat după partida dintre România și Germania, de la București, din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar. Nemții s-au impus atunci cu 1-0, grație golului lui Serge Gnabry. 

Talpan își asumă proiectul depus de Vasile Dîncu: „Este munca mea! Vom avea drept de promovare încă din acest an!” + Război TOTAL cu suporterii: „Vor să pună mâna pe club!”
CSA STEAUA
Talpan își asumă proiectul depus de Vasile Dîncu: „Este munca mea! Vom avea drept de promovare încă din acest an!” + Război TOTAL cu suporterii: „Vor să pună mâna pe club!”

Mihai Stoica, dezvăluiri despre un incident dintre Leroy Sane și Joshua Kimmich: „S-a dus peste el și i-a lipsit foarte puțin să-i tragă una”

„Eu ştiu că era să se mai întâmple şi la Bucureşti, mi-a spus un martor ocular, că la echipa naţională a Germaniei, Kimmich s-a dus peste Sane şi a lipsit foarte puţin să-i tragă una, pentru că nu pare serios. Are calităţi formidabile”, a declarat Mihai Stoica, conform Orange Sport. 

Sadio Mane, amendat pentru că l-a lovit pe Leroy Sane, după Manchester City - Bayern Munchen 

Postul Sky Germania relatează că Sadio Mane a fost criticat de coechipieri, care l-au izolat. Iar viitorul lui la Munchen e tot mai incert. Frustrat, după un schimb de replici intervenit pe gazon, Sadio Mane i-a tras un pumn în gură lui Leroy Sane, la vestiare. 

Ieșirea grobiană a senegalezului, extrem de frustrat că nu-i iese nimic și e utilizat mai multe pe finaluri de meci, ca și marți, nu e prima. 

După 2-0 cu PSG, în returul „optimilor", atacantul transferat vara trecută, de la Liverpool, i-a cerut socoteală antrenorului Julian Nagelsmann pentru că l-a introdus târziu, abia în minutul 83. Atunci a scăpat fără amendă, însă acum, potrivit reporterilor postului Sky Germania, riscă enorm. 

Reporterii Sky dezvăluie că Mane este contestat de mulți dintre coechipieri. Și că ar fi tot mai izolat. Tabloidul Bild, la rându-i, cere de asemenea intervenția fermă a conducerii: „Au fost deja prea multe cazuri de indisciplină în acest sezon. Accidentul lui Manuel Neuer, la schi, pimbarea lui Serge Gnabry la Paris, la Săptămâna Modei, întârzierile lui Leroy Sane la antrenamente sau la plecarea într-o deplasare". 

VIDEO. Rezumat: Manchester City - Bayern Munchen 3-0

Citește și: 

Spalletti, de neoprit la conferință! Kovacs, inamicul numărul 1: „Va rămâne în istorie! Ce să creadă copiii?”

Kylian Mbappe pune capăt speculațiilor că pleacă: „Vreau să câștig Champions. Unde? La Paris Saint-Germain”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
arnautull
arnautull  •  13 Aprilie 2023, 15:52

Cand s-a dus peste el sa-i traga una, a luat si bodyguard dupa el sau s-a dus barbateste, sigur? :)))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează