INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Gestul din cauza căruia portarul lui FC Copenhaga a primit sute de amențări cu moartea de la fanii lui Galatasaray

Kamil Grabara // Foto: Imago
Kamil Grabara // Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 16:43 / Actualizat vineri, 22 septembrie 2023 19:03

S-a lăsat cu scandal după Galatasaray - FC Copenhaga 2-2, din grupele Ligii Campionilor. Kamil Grabara (24 de ani) i-a înfuriat pe suporterii turci, numind stadionul Rams Park, pe care s-a jucat, „o hazna”! Soția polonezului a denunțat imediat toate atacurile mizerabile.

FC Copenhaga a scăpat miercuri printre degete victoria la Istanbul, fiind egalată pe final (2-2), după ce a rămas în inferioritate numerică. Remiza la debutul în această ediție a Champions League l-a enervat pe portarul oaspeților, care și-a vărsat toată frustrarea pe Instagram.

Un meci suspect în Conference » O echipă a avut 3-0 la pauză și s-a terminat 3-4 + Gafe de portar: „Nu am nicio explicație. Ar trebui să ne fie rușine!”
CONFERENCE LEAGUE
Un meci suspect în Conference » O echipă a avut 3-0 la pauză și s-a terminat 3-4 + Gafe de portar: „Nu am nicio explicație. Ar trebui să ne fie rușine!”

„Meritam cele trei puncte în gaura asta de hazna, dar așa este viața, mergem mai departe” e mesajul postat pe contul cu 78.000 de abonați de Kamil Grabara. Boey (86) și Tete (88) au marcat pentru campioana Turciei, Jelert primind cartonașul roșu în minutul 73.

Atât le-a trebuit fanilor turci, care i-au invadat instant pagina de socializare și au luat-o razna. Degeaba a editat cuvintele provocatoare și a modificat mesajul în „partida de rahat” porțiunea cu „gaura de hazna”.

Soția a blamat atacul turcilor

Dominika Robak, nevasta portarului de la FC Copenhaga, a dezvăluit că suporterii Galatei au trimis joi peste 300 de amenințări cu moartea și că a trebuit să blocheze opțiunea de comentarii! 

S-a revoltat și a distribuit pe rețelele de socializare atacurile mizerabile: „Toată noaptea au publicat mesaje oribile, insulte și alte cuvinte greu de reprodus. Nu e normal ce se întâmplă".

Va investiga UEFA cazul?

UEFA nu s-a sesizat încă, dar campioana Danemarcei a decis să facă o plângere la forul din Nyon, preluând toate cele scrise de cotidianul turc Fanatik drept probe. Kamil Grabara evoluează din vara lui 2021 la Copenhaga, după transferul de la Liverpool de 6,2 milioane de euro. 

La finele acestui sezon se va transfera din nou, la Wolfsburg, ce plătește pentru el 13,5 milioane de euro.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Noi acuzații în vestiarul lui Manchester United » Unii jucători cred că Ten Hag are favoriți

Veste proastă pentru Real Madrid » Bellingham ar putea rata derby-ul cu Atletico

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează