INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  NAPOLI - SALZBURG 1-1

Președintele lui Napoli și-a amendat jucătorii după gestul de insubordonare: „Să-ţi bagi banii ăia în fund”

Articol de - Publicat joi, 07 noiembrie 2019 14:38

Preşedintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, nu va rămâne dator propriilor jucători după gestul de insubordonare de marți, de la meciul cu Salzburg, 1-1. 

A sunat avocatul clubului şi va aplica sancţiunea maximă disciplinară prevăzută la regulamentul de ordine interioară: le va opri 5 la sută din salarii! 

Vicecampionii Italiei au sfidat decizia patronului de a-i reţine toată săptămâna în cantonament la Castel Volturno şi au plecat cu toţii acasă, la sfârşitul partidei din Ligă cu RB Salzburg, 1-1! Căpitanul, Lorenzo Insigne l-a anunţat pe fiul proprietarului de revolta echipei, iar Allan a fost aproape să-l bată pe Edo De Laurentiis. 

„Să-ţi bagi banii ăia în fund”, a strigat mijlocaşul brazilian. Doar intervenţia antrenorului Ancelotti şi a directorului sportiv Giuntoli a calmat spiritele.

Vezi și:

NAPOLI - SALZBURG 1-1 // Război civil la Napoli! Jucătorii s-au răzvrătit împotriva patronului și au plecat din cantonament: „Spune-i că ne ducem acasă!” + Ancelotti la Boca Juniors? 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
urdea2021
urdea2021  •  07 Noiembrie 2019, 18:06

Jupan Scorpie, matale n-ai auzit de cenzura literara? Nu esti in piata la vandut zarzavat pentru a reproduce vulgaritati auzite la primul needucat. Nu ti-e rusine sa scrii un asemenea titlu?

victor33
victor33  •  07 Noiembrie 2019, 17:12

Ce bine ca a plecat Chiriches de acolo, uite, se expunea la faze de astea...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează