INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ADVERTORIAL

Profită din nou Liverpool de forma slabă a lui Genk? Cotă mărită la 30 pentru al doilea succes în fața belgienilor în Liga Campionilor

Articol de GSP - Publicat luni, 04 noiembrie 2019 11:23

Liverpool și Genk se vor întâlni marți, de la ora 22:00, într-un meci contând pentru etapa a patra a grupelor Ligii Campionilor. 

Campioana Belgiei continuă să aibă mari probleme în acest sezon și vine după cinci meciuri în care a obținut o singură victorie, 1-0 cu Cercle Brugge. Situația e și mai gravă în deplasare pentru Genk, care a bifat numai două victorii în opt partide pe teren străin. 

De partea cealaltă, Liverpool e cu moralul la cote înalte după două meciuri incredibile. A obținut calificarea în sferturile Cupei Ligii la penalty-uri, după un 5-5 spectaculos cu Arsenal, meci în care a egalat în prelungiri. Tot în prelungiri a venit și ultima victorie din campionat, 2-1 cu Aston Villa, după ce în minutul 87 scorul era 0-1! Pariorii pot profita de entuziasmul „cormoranilor”, un bookmaker important oferind cota 30 pentru victoria lui Liverpool! (detalii AICI!

  • Liverpool vine după o serie de 10 meciuri fără înfrângere în toate competițiile, 8 victorii și două egaluri; 
  • „Cormoranii” n-au mai pierdut pe Anfield din septembrie 2018, 1-2 cu Chelsea; 
  • Genk a pierdut duelul de pe teren propriu cu Liverpool, 1-4; 
  • Belgienii au câștigat numai 8 dintre cele 18 partide jucate în acest sezon. 

La o casă de pariuri, cota pentru victoria lui Liverpool a fost mărită la 30, în loc de 1.08. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 150 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează