INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRECIA

Răzvan Lucescu a pornit „războiul" înaintea finalei Cupei Greciei, cu AEK! Sugerează că meciul nu va fi la București!

Articol de - Publicat miercuri, 10 mai 2023 13:58 / Actualizat miercuri, 10 mai 2023 13:58

Răzvan Lucescu poate salva sezonul pe 24 mai, în finala Cupei Greciei. Antrenorul lui PAOK sugerează că federația elenă o vrea învingătoare pe AEK și lasă de înțeles că partida se va juca la Volos, nu la București. Fără fani!

Campionatul Greciei e 99% decis. Duminică, în ultima etapă, AEK va cuceri titlul dacă obține minimum un punct acasă în fața lui Volos.

Imagine rară cu Ion Țiriac și unica lui fiică! Cum și-a sărbătorit „Megan Fox de România” tatăl miliardar, care a împlinit 84 de ani
ANIVERSARE
Imagine rară cu Ion Țiriac și unica lui fiică! Cum și-a sărbătorit „Megan Fox de România” tatăl miliardar, care a împlinit 84 de ani

Răzvan Lucescu: „Sunt multe interese. Ne-au furat un campionat și o Cupă"

Va mai rămâne finala Cupei, și AEK vrea eventul în acest sezon. Ar fi primul al galben-negrilor după 45 de ani. Dar PAOK se ridică precum un zid în calea lui AEK, în ultimul act din 24 mai.

Răzvan Lucescu a început deja „războiul" cu principalii lui rivali în Grecia. Luni, după 2-0 cu Volos, în deplasare, antrenorul a sugerat că federația o vrea pe AEK învingătoare și că de aceea a apărut și controversa cu locul finalei, nestabilit încă.

„E o surpriză pentru voi? Pentru mine, nu e! Am văzut atât de multe lucruri în fotbalul grec... Sunt multe interese în spatele multor povești. Ne-au furat un campionat, ne-au furat o Cupă", a tunat Răzvan, referindu-se la titlul din 2018 (câștigat de AEK) și la Cupa din 2022 (Panathinaikos).

Răzvan Lucescu: „Cineva ne pune obstacole. Știu cine este"

A mai spus: „Cineva profită și ne tot pune obstacole în cale și inoculează confuzie în întreaga poveste. Știu cine este, dar nu voi spune, pentru a nu duce confuzia mai departe. Să lăsăm totul până duminică, la sfârșitul campionatului. Cine știe, poate ne întoarcem la Volos?".

Lucescu și PAOK chiar ar putea juca finala Cupei la Volos. Federațiile de la București, Varșovia și Tirana au fost de acord ca meciul decisiv din Cupa Greciei, AEK - PAOK, să se joace în capitala țărilor lor. Dar este posibil, în cele din urmă, ca ultimul act din 24 mai să nu se mai dispute în străinătate (ar fi o premieră).

Finala, la Volos, fără fani? Vineri e decizia

Unde ar putea avea loc finala? În Grecia, la Volos, pe stadionul Panthessaliko. Și, pentru că poliția se teme de incidente grave, e foarte posibil să se joace cu porțile închise. Fără fani!

Forul elen va lua o hotărâre vineri, cel mai probabil. 

Citește și: 

„Operațiunea Ianis Hagi”. Un club legendar l-a pus pe mijlocașul român pe lista de transferuri: „Gică va juca un rol important”

„L-a «mâncat» pe Haaland”. Cum l-a anihilat Carlo Ancelotti pe „monstrul” norvegian, care n-a avut nicio ocazie importantă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează