INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MEME-URI

REAL MADRID - BAYERN // GALERIE FOTO Real Madrid și Cakir luați la țintă pe internet după meciul cu Bayern! Glumele curg după prestația dezastruoasă a turcului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2018 00:17

Bayern Munchen are de ce să se simtă nemulțumită de prestația lui Cuneyt Cakir din returul cu Real Madrid, terminat la egalitate, 2-2. Spaniolii s-au impus în tur 2-1 și s-au calificat în finala Ligii Campionilor.

Robert Lewandowski a cerut penalty în minutul 17 când s-a prăbușit în careul madrilen după un duel cu Sergios Ramos, căpitanul gazdelor. Arbitrul turc a rămas impasibil.

Ultima fază a primei reprize a adus o nouă acțiune controversată. Marcelo a blocat mingea, evident, cu mâna, după o centrare a lui Kimmich. Arbitrul turc nu a dictat nici de data aceasta penalty.

Imediat, pe internet au apărut mai multe glume la adresa lui Cakir, care este luat peste picior. Nici Real Madrid nu este iertată.

 

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (10)
andrei.f
andrei.f  •  02 Mai 2018, 11:21

Real fără arbitri, oare ce ar fi ? Să nu uităm că arbitrul care a dat foarte uşor, evident, pentru Real, penaltiul contra Iuventusului în min 90 se află sub protecţia poliţiei. !

andrei.33
andrei.33  •  02 Mai 2018, 04:51

Can can ieftin de la barcelonezi frustrati.

mutu57
mutu57  •  02 Mai 2018, 03:45

Pana si Marcello a recunoscut ca a facut hent in careu - dar turcu a luat pitacu' si a trebuit sa-si faca treaba.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close